Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

«Ενότητα»: Συνάντηση της συνδικαλιστικής παράταξης με τον Κυρ. Μητσοτάκη

Συνάντηση του προεδρείου της συνδικαλιστικής παράταξης «Ενότητα» με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος, κατά την οποία ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για τις θέσεις του που αφορούν εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα.





Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχε και ο τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ. Γιάννης Βρούτσης, έγινε ιδιαίτερη ανάλυση για τις παθογένειες και τις ευθύνες του συνδικαλιστικού κινήματος, το οποίο, όπως τονίζει σε ανακοίνωση της η «Ενότητα», «αρνείται πεισματικά να παρακολουθήσει και να παρέμβει στις ανάγκες που διαμορφώνονται από ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον σε συνδυασμό με τη ραγδαία εξέλιξη των τεχνολογιών που αλλάζουν το εργασιακό τοπίο».
Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η «Ενότητα», ο πρόεδρος της Ν.Δ. στην τοποθέτησή του τόνισε  ότι «η ίδρυση της παράταξης μας και οι βασικές της αρχές αποτελούν θετική έκπληξη για όλους και προσέθεσε ότι η Νέα Δημοκρατία θεωρεί ότι είναι αναγκαιότητα επιτέλους να υπάρξει ένας αξιόπιστος συνομιλητής που αποδέχεται το αξιακό πλαίσιο της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης».
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. αποδέχθηκε και στηρίζει την πρόταση της «Ενότητας» για την εγγραφή της στον Τομέα Εργαζομένων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

ΠΗΓΗ : naftemporiki.gr