Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Έναρξη λειτουργίας ψηφιακής πλατφόρμας SAP Ariba για διαχείριση Προμηθευτών ΕΛΠΕ ΔΕΠΠΠ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Όπως ήδη γνωρίζετε, στο πλαίσιο του Προγράμματος Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Ομίλου, η Διεύθυνση Προμηθειών Ομίλου σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής & Ψηφιακού Μετασχηματισμού Ομίλου και τη Διεύθυνση Οικονομικών ΕΛΠΕ ΔΕΠΠΠ​, προχωρά με την υλοποίηση του SAP Ariba, μιας σύγχρονης διεθνώς καταξιωμένης ψηφιακής Πλατφόρμας Προμηθειών. 





Στόχος αυτού του Έργου είναι η βελτιστοποίηση, ομογενοποίηση, επιτάχυνση, διασφάλιση των διαδικασιών Προμηθειών μέσα σε ολόκληρο το ομιλικό περιβάλλον.

Το πρώτο κύμα της υλοποίησης έχει ολοκληρωθεί για τις εταιρίες EKO ΑΒΕΕ, HELLENiQ ENERGY Digital και HELLENiQ ENERGY Holdings και λειτουργεί από το τέταρτο τρίμηνο του 2023. Η υλοποίηση για την ΕΛΠΕ ΔΕΠΠΠ, συναρτώμενη και με την υλοποίηση του S/4HANA, βαίνει επίσης προς ολοκλήρωση. Σε πρώτη φάση, τίθενται σε λειτουργία την 22η Ιουλίου 2024 οι διαδικασίες που υποστηρίζουν την ορθολογική διαχείριση Προμηθευτών (Supplier/Contractor Management), από την εγγραφή και προ-αξιολόγησή τους ώστε να ενταχθούν δομημένα στο Μητρώο Προμηθευτών του Ομίλου, μέχρι την αποτίμηση της απόδοσής τους κατά τη συνεργασία τους με τον Όμιλο και την διαρκή αξιολόγηση και βελτίωσή τους, με αποτελεσματικότητα, αντικειμενικότητα και διαφάνεια.

Ο νέος αυτός τρόπος λειτουργίας προϋποθέτει έντονη διατμηματική συνεργασία και, ως εκ τούτου, η ενεργός συμμετοχή όλων είναι καθοριστική για την επιτυχία του Έργου και την επίτευξη των στρατηγικών στόχων του Ομίλου.

Τα στελέχη της Διεύθυνσης Προμηθειών Ομίλου θα βρίσκονται, όπως πάντα, στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε σχετική διευκρίνιση και υποστήριξη.
 
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας!
Με εκτίμηση,
Γεράσιμος Στανίτσας
Ανώτερος Διευθυντής Προμηθειών Ομίλου
 
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με 
Ariba.Support@helleniq.gr