Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Στον «ΣΕΙΡΙΟ» η φετινή EKO Super Special Stage

Τη Δευτέρα 22 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024, όπου και «αποκαλύφθηκε» το σημείο που θα λάβει χώρα η φετινή Υπερειδική Διαδρομή, που δεν είναι άλλο από τον εμβληματικό Σταθμός Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών «ΣΕΙΡΙΟΣ».







Την αποκάλυψη του σημείου της φετινής Υπερειδικής Διαδρομής πραγματοποίησε μέσα από δηλώσεις του ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, κ. Γιάννης Βρούτσης.

Η φετινή EKO Super Special Stage θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα να εκκινούν πάνω στο κατάστρωμα του αυτοκινητόδρομου, κατευθυνόμενα τόσο προς Αθήνα όσο και προς Λαμία. Πηδώντας πάνω από το διαχωριστικό στηθαίο μέσω ειδικά διαμορφωμένης ράμπας, τα αυτοκίνητα θα συνεχίζουν στο άλλο ρεύμα κατεύθυνσης, καλύπτοντας μια διαδρομή 3,2 χλμ. Τμήμα της διαδρομής θα περνά μέσα από το πάρκινγκ του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών «ΣΕΙΡΙΟΣ», στο ρεύμα προς Αθήνα, ενώ κατά μήκος της χάραξής της θα υπάρχουν τεχνητά εμπόδια.

«Όλοι εμείς στην ΕΚΟ είμαστε υπερήφανοι που το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις για τέταρτη συνεχή χρονιά είναι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, όπως επίσης και για την επέκταση της συνεργασίας μας με το Υπουργείο Αθλητισμού και τη Motorsport Greece και για τα επόμενα τρία χρόνια! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας τον Σεπτέμβριο στην ΕΚΟ Υπερειδική Διαδρομή στον Σείριο, στο ΕΚΟ Service Park στη Λαμία και στις μοναδικές χωμάτινες διαδρομές, που θα προσφέρουν όπως πάντα στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού -και όχι μόνο- μοναδικές εμπειρίες» δήλωσε η κ. Χριστίνα Μηλιαράκη, Διευθύντρια Marketing Εγχώριας Εμπορίας (ΕΚΟ & ΒΡ).