Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Το ταξίδι στο χώρο της Κυβερνοασφάλειας ανανεώνεται!

Στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσής μας σε θέματα Κυβερνοασφάλειας, η HELLENiQ ENERGY εξασφάλισε τον πρώτο κύκλο της σειράς "The Inside Man".

 








Μια συναρπαστική ιστορία δώδεκα επεισοδίων, ένα απίστευτο καστ και η εκπληκτική ποιότητα παραγωγής συνδυάζονται για να δημιουργήσουν την πιο "cool" εκπαιδευτική σειρά. 
 
Ο ντροπαλός Mark βρίσκει τον δρόμο του ανάμεσα σε εξαιρετικά φιλικούς συναδέλφους και τη νέα του δουλειά. Τουλάχιστον… έτσι φαίνεται. Κανείς δεν υποψιάζεται ότι βρίσκεται ήδη μέσα στα πιο ασφαλή συστήματά της εταιρείας του ή ότι ισχυρές δυνάμεις κινούν τα νήματα με σκοπό να την καταστρέψει. Θα ολοκληρώσει την αποστολή του; Ή μήπως οι νέες φιλίες του θα τον κάνουν να μετανιώσει;
 
Όλη η περιπέτεια, το δράμα και η δράση είναι εδώ!
 
Από την Τετάρτη 11/9 και κάθε Τετάρτη, θα λαμβάνουμε ένα υπενθυμιστικό email από την ηλεκτρονική διεύθυνση cyber_training@helleniq.gr
και θα έχουμε πρόσβαση σε ένα νέο επεισόδιο της σειράς, μέσω της ειδικευμένης εκπαιδευτικής πλατφόρμας «KnowBe4».

Προσοχή: Για να παρακολουθήσουμε τα videos, ακολουθούμε τον σύνδεσμο και συνδεόμαστε με το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό που χρησιμοποιούμε καθημερινά για την είσοδό μας στο Εταιρικό Δίκτυο.  
(Δείτε τις αναλυτικές οδηγίες πατώντας ΕΔΩ)
 
 
Μένουμε συντονισμένοι και…
Μην ξεχνάς… Μην τσιμπάς!
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων: