Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας Ομίλου ΕΛΠΕ | Αθήνα

Με ιδιαίτερη χαρά, σας προσκαλούμε Στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που διοργανώνει ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, για τους εργαζόμενούς του.











Ελάτε να καλωσορίσουμε την καινούργια χρονιά στον Πύργο Πετρέζα 3ο χλμ Σπάτων – Πικερμίου, Αθήνα την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, ώρα προσέλευσης 15:00 – 16:00 Ευχόμαστε σε όλους τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής: Τρίτη 8 Ιανουαρίου Γενική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικών Υπηρεσιών Ομίλου.


Για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση είναι απαραίτητη η συμπλήρωση ηλεκτρονικής φόρμας συμμετοχής (από Η/Υ, tablet ή κινητό τηλέφωνο), κάνοντας κλικ στο κουμπί "Δηλώστε Συμμετοχή", μέσω της οποίας θα εκδοθεί το ηλεκτρονικό δελτίο εισόδου που θα πρέπει να έχετε μαζί σας κατά την προσέλευσή σας στο χώρο της εκδήλωσης.
Για τους εργαζόμενους στις ΒΕΑ και ΒΕΕ θα υπάρχει δυνατότητα μετάβασης στον χώρο της εκδήλωσης με εταιρικό πούλμαν.
  • Ώρα αναχώρησης του πούλμαν από τις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις: 14:15 
  • Ώρα αναχώρησης του πούλμαν από τον χώρο της εκδήλωσης: 19:30

Όσοι ενδιαφέρονται για μετακίνηση με πούλμαν, το δηλώνουν κατά τη διάρκεια της εγγραφής τους για τη δημιουργία του ατομικού ηλεκτρονικού εισιτηρίου εισόδου, αφού επιλέξουν τον τόπο απασχόλησης (ΒΕΑ ή ΒΕΕ).