Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Εγκαίνια γραφείου δημοτικής παράταξης ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ ΨΗΛΑ

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στα εγκαίνια του γραφείου της Δημοτικής παράταξης ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ ΨΗΛΑ που έγιναν το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019.















Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Απόστολος Θεοφίλης στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και εξέφρασε τη χαρά του για το νέο χώρο που απέκτησε η παράταξη.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στις πρόσφατες εκλογές. «Την επόμενη μέρα των εκλογών δεσμεύομαι οτι στο Χαϊδάρι θα γίνει επανέναρξη της Δημοτικής συγκοινωνίας για να έχει και ο τελευταίος Χαϊδαριώτης πρόσβαση στο Μετρό και επαναχάραξη ένος συγκοινωνιακού σχεδιασμού με σοβαρότητα και σεβασμό στον Δημότη, δεσμεύομαι ότι στα τέσσερα χρόνια διοίκησης της παράταξης μας, η πόλη δεν θα έχει καθόλου λακούβες, καθόλου καμμένες λάμπες και κανένα γήπεδο σαν το ΚΕΒΟΠ που θα θυμίζει χωράφι», τόνισε.




Δεσμεύτηκε επίσης ότι θα προσπαθήσει να δωθούν ευκαιρίες σε νέους επιχειρηματίες της πόλης, για να βελτιωθεί και η οικονομική κατάσταση του Χαϊδαρίου.



Δείτε την ομιλία του Υποψ. Δήμαρχου Απόστολου Θεοφίλη κάνοντας κλίκ εδώ