Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Α.ΘΕΟΦΙΛΗΣ: "Μήνυμα νίκης, η αθρόα προσέλευση Χαιδαριωτών στα εγκαίνια μας!"


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τόσο τα εγκαίνια του γραφείου της δημοτικής μας παράταξης όσο και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας. 

















Εκατοντάδες Χαϊδαριώτες και Χαιδαριώτισσες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και έδωσαν βροντερό παρών στέλνοντας παράλληλα ηχηρό μήνυμα αλλαγής της σημερινής δημοτικής αρχής.



 Ο επικεφαλής της παράταξης «Το Χαιδάρι Ψηλά!» και υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου, Αποστόλης Θεοφίλης στον σύντομο χαιρετισμό, ευχαρίστησε τους δημότες για την διαχρονική στήριξη τους στην ανιδιοτελή προσπάθεια του, υπογραμμίζοντας με νόημα ότι αποτελεί «μήνυμα νίκης, η αθρόα προσέλευση Χαϊδαριώτων στα εγκαίνια του Γραφείου μας» ενώ επανέλαβε ότι πρωταρχικός στόχος είναι να «κερδηθεί» το στοίχημα της καθημερινότητας με απλά και συγκεκριμένα βήματα χωρίς βαρύγδουπες υποσχέσεις και «παχιά» λόγια.


 Τόνισε για μια ακόμη φορά ότι όσοι υπόσχονται νέα στάση ΜΕΤΡΟ εντός της πόλης παραπληροφορούν ενώ η μόνη λύση για την εξυπηρέτηση των πολιτών, αποτελεί η επαναλειτουργία της δημοτικής συγκοινωνίας. Τέλος, κάλεσε στο βήμα, την αδελφή του αείμνηστου Κων/νού Κατσίφα, κα. Ερμιόνη Κατσίφα να κόψει ένα κομμάτι από την πρωτοχρονιάτικη πίτα.


 Αξίζει να σημειωθεί ότι η ευθύνη του συντονισμού και η παρουσίαση των εκλεκτών προσκεκλημένων και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του Αποστόλη Θεοφίλη άνηκε στην γνωστή δημοσιογράφο, κα. Ρούλα Κουσκουρή.


 Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων, ο πρώην πρύτανης του Ε.Κ.Π.Α. και βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. κ. Θεόδωρος Φορτσάκης, το μέλος της εκτελεστικής Γραμματείας της Ν.Δ. και διευθυντής του αντιπροέδρου της Ν.Δ. κ. Άδωνη Γεωργιάδη, κ. Στέφανος Σταμούλης, ο πρόεδρος της Β5 Ν.Ο.Δ.Ε. κ. Δημήτρης Μαυροειδάκος,


η αντιπρόεδρος της Β5 Ν.Ο.Δ.Ε. κα. Αγγελική Φραγκοπούλου, ο υποψήφιος Βουλευτής Δυτικού Τομέα και γνωστός αθλητικογράφος Αντώνης Πανούτσος, ο πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω και πρόεδρος της Ε.Ε.Τ.Α.Α., κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Εφοριακών Υπαλλήλων κ. Μπάμπης Καούκης,

Στην φώτο ο πατέρας του Αποστόλη Θεοφίλη
ο συνεργάτης του Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, κ. Βασίλης Ασημακόπουλος, ο συνεργάτης του γραφείου του Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Γεράσιμου Γιακουμάτου, κ. Λάκης Πατακιάς, ο πρώην πρόεδρος της Β5 Ν.Ο.Δ.Ε. και μέλος της Π.Ε.. κ. Γιώργος Κώττης, ο εκπρόσωπος του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη, κ. Γιώργος Πετεινάρης,



η πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Αιγάλεω, κα. Δήμητρα Κορμπά, ο πρόεδρος της Β5 Ν.Ο.Δ.Ε / Ο.Ν.Ν.Ε.Δ. . κ. Σπύρος Ζησιμόπουλος, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος κ. Φώτης Μαραβέλιας, το στέλεχος του πολιτικού μητρώου της Ν.Δ. και ιατρός κ. Ιωάννης Κούτρας, τα εκλεγμένα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Περιστερίου κ. Γιώργος Αυγερόπουλος και κα. Μαρία Λαμπροπούλου, το εκλεγμένο μέλος της Β5 Ν.Ο.Δ.Ε. κ. Χαράλαμπος Τζιαμουράνης,


οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Δυτικού Τομέα, κ. Λάμπρος Κεραμιδάς, κ. Χαράλαμπος Αλεξανδράτος, κα. Μαίρη Αγγελοπούλου, κ. Γιάννης Σπυρακόπουλος, κα. Χρύσα Αστρινάκη, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νότιου Τομέα και Γενικός Γραμματέας του Δήμου Σαρωνικού, κ. Λευτέρης Μπούλιας, ο Α αντιπρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αγ. Βαρβάρας, κ. Στυλιανός Γεωργιλάκης, o Γραμματέας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αγ. Βαρβάρας κ. Γιάννης Πουλάκης, ο Β αντιπρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αγ. Βαρβάρας, κ.Γιώργος Πουλάκης, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «ΣΥ.ΝΕ.ΦΩΚ.» κ. Γιάννης Βελέντζας, ο αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Νίκος Γρέντζελος, ο πρόεδρος του αθλητικού ομίλου «ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ», κ. Λάλης Δημήτριος και αρκετοί άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

 Γραμματεία Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας