Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Εθελοντική Δράση Καθαρισμού


Η 5η Ιουνίου, γιορτάζεται κάθε χρόνο ως Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και αποτελεί κύρια εκδήλωση του ΟΗΕ για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σχετικά με τα περιβαλλοντικά θέματα που ενδιαφέρουν το ευρύ κοινό.













Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης της HELLENiQ ENERGY και των δράσεων που αναλαμβάνει για τη βελτίωση των υποδομών των Όμορων Δήμων, θα διοργανωθούν εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν παράλληλα στην παραλία του Δήμου Ασπροπύργου, στο Θριάσιο και στο παράκτιο μέτωπο Καλοχωρίου, θέση Πευκάκια του Δήμου Δέλτα, το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023, στις 8:30 π.μ.

Στις εθελοντικές δράσεις μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή οι εργαζόμενοι του Ομίλου που απασχολούνται στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη συνοδευόμενοι, εφόσον το επιθυμούν, από μέλη της οικογένειας τους. Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι, προκειμένου να μη διαταραχτεί η ομαλή λειτουργία των τμημάτων, το προσωπικό βάρδιας που την παραπάνω ημερομηνία εργάζεται σε πρωινό ωράριο, δεν μπορεί να δηλώσει συμμετοχή. Ωστόσο, συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν οι βαρδιούχοι που την ίδια ημέρα θα απασχοληθούν είτε το απόγευμα είτε το βράδυ, καθώς και όσοι βρίσκονται σε ρεπό.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή έως την Τετάρτη 14 Ιουνίου.

Αναλόγως του αριθμού των συμμετοχών, θα δημιουργηθούν και οι αντίστοιχες ομάδες εθελοντών. Στην περίπτωση που οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις 150, θα ληφθεί υπόψη η σειρά προτεραιότητας των αιτήσεων και οι αιτούντες πέραν των 150, θα λάβουν μέρος σε επόμενη εθελοντική δράση του Ομίλου.
Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν με νεότερ​η ανακοίνωση για τις λεπτομέρειες των δράσεων καθαρισμού.

Ευελπιστούμε στη συμμετοχή σας και ευχαριστούμε εκ των προτέρων θερμά για την προσφορά σας!

Δηλώστε Συμμετοχή Εδώ


ή σκανάρετε το QR code