Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Εθελοντική Αιμοδοσία ΣΕΕΕΠΦΧ στις ΒΕΑ- Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η περίοδος του καλοκαιριού, στην οποία έχουμε εισέλθει εδώ και λίγες μέρες, αποτελεί την πιο κρίσιμη περίοδο για  την επάρκεια αίματος, καθώς παρατηρείται, σταδιακά, μειωμένη προσέλευση των αιμοδοτών στα σημεία αιμοδοσίας εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών και των θερινών διακοπών.







Παράλληλα, ο Ιούνιος είναι ένας μήνας γιορτής για την αιμοδοσία λόγω της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη στις 14 Ιουνίου. Στο πλαίσιο αυτό και έχοντας πάντα ως κορυφαίο στόχο, την  αύξηση των εθνικών αποθεμάτων αίματος για την κάλυψη των καθημερινών και έκτακτων αναγκών των συνανθρώπων μας και την προσέλκυση νέων  σταθερών εθελοντών αιμοδοτών, το Σωματείο μας διοργανώνει την πρώτη καλοκαιρινή εξόρμηση.

Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την πραγματοποίηση εξόρμησης αιμοδοσίας για δεύτερη φορά στο Παλαιό Διοικητήριο στις ΒΕΑ στον 1ο όροφοτην Παρασκευή 16 Ιουνίου, 09.30-13.00.

Η αιμοληψία διενεργείται αποκλειστικά από εξειδικευμένο προσωπικό του Θριασίου Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας και όλες οι μονάδες αίματος που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών συναδέλφων μας και των Οικογενειών τους.

Καλούμε τους συναδέλφους να ενισχύσουν την Τράπεζα Αίματος του Σωματείου μας με

Αριθμό Τράπεζας : 15840.

Όσες-οι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή

στο τηλέφωνο: 6973344445.

Για να δώσεις αίμα χρειάζεται:

Να είσαι 18-65 ετών

Να έχεις πάρει ένα ελαφρύ γεύμα πριν την αιμοδοσία

Να έχεις κοιμηθεί τουλάχιστον 5 ώρες

 

Την Παρασκευή 16/6 έχεις ραντεβού με την #αιμοδοσία!

Δώσε Αίμα,  Χάρισε Ζωή!