Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Τέλη κυκλοφορίας 2023 τιμές – πίνακας: Πώς θα γίνει η πληρωμή στο Gov, δείτε τα ποσά

Τα τέλη κυκλοφορίας 2023 θα αναρτηθούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «myCAR» της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, εντός Νοεμβρίου. 





Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων πρέπει να κατεβάσουν το ειδοποιητήριο για το αυτοκίνητό τους και να φροντίσουν για την πληρωμή του ποσού πριν τη λήξη της προθεσμίας πληρωμής, αν θέλουν να συνεχίσουν να κυκλοφορούν χωρίς τον κίνδυνο να δεχτούν πρόστιμο. 

Εναλλακτικά, αν αποφασίσουν να αφήσουν το όχημά τους παρκαρισμένο εκτός δρόμου μπορούν να κάνουν εύκολα δήλωση ακινησίας, δηλαδή το αντίστοιχο της κατάθεσης πινακίδων, ή να άρουν παλαιότερη τέτοια δήλωση.

Το ειδοποιητήριο για τα τέλη κυκλοφορίας 2023 θα το βρείτε με τον εξής τρόπο: Στην πλατφόρμα myCAR της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, για την πρόσβαση στην οποία απαιτούνται κωδικοί TAXISnet . 

Αφού εισέλθετε στην εφαρμογή, επιλέγετε Τέλη Κυκλοφορίας Οχημάτων και στη συνέχεια Ειδοποιητήρια Τελών Κυκλοφορίας Οχημάτων. Με το σωστό ΑΦΜ, πινακίδα του οχήματος και την χρονιά 2023, επιλέγετε το Ειδοποιητήριο Τελών Κυκλοφορίας. 

Επιλέγοντας «Κατάσταση Οχημάτων» εμφανίζετε την τρέχουσα εικόνα των οχημάτων σας, ενώ σε περίπτωση που έχετε περισσότερα από ένα οχήματα και θέλετε μια λίστα με συγκεντρωμένους τους Κωδικούς Πληρωμής για όλα, μπορείτε να επιλέξετε το «Αρχείο σε Φύλλο Εργασίας».