Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

ΠΣΕΕΠ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ YOUTUBE





«Εθνική Στρατηγική στην Ενέργεια Επιστροφή των Μετοχών των ΕΛΠΕ (35,5%) από το ΤΑΙΠΕΔ στο Δημόσιο (Υπουργείο Οικονομικών

Η Συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του Σωματείου στο YOUTUBE 

(ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΕΛ.ΠΕ)

Στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου θα γίνει συζήτηση για την πορεία των Υδρογονανθράκων στην Ελλάδα.

Πάγια θέση του Σωματείου μας είναι η διαφύλαξη του δημοσίου χαρακτήρα των ΕΛΠΕ προς όφελος πρωταρχικά των συμφερόντων του κοινωνικού συνόλου καθώς και η προάσπιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των εργαζομένων.

Οι παγκόσμιες ανακατατάξεις στον τομέα της ενέργειας επηρεάζουν σημαντικά και τη χώρα μαςΕίναι ίσως η ύστατη στιγμή για την υλοποίηση της εθνικής στρατηγικής στον τομέα αυτό με τα ΕΛΠΕ να αποτελούν τον κινητήριο μοχλό για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Στη Συνέντευξη Τύπουομιλητές θα είναι ο Πρόεδρος του ΠΣΕΕΠ ΠανΟφθαλμίδηςο ΓενΓραμματέας του ΠΣΕΕΠ ΣτρΜπαξεβάνηςο Νομικός Σύμβουλος του ΠΣΕΕΠκος ΚωνΤοκατλίδηςκαι ο συνεργάτης του ΠΣΕΕΠΓεωλόγος – Μηχανικός Ταμιευτήρων Πετρελαίου Φυσικού Αερίου Dr ΜΠατσουλές.

Στη Συνέντευξη Τύπου έχουν προσκληθεί ο Υπουργός Οικονομικών κος ΧρΣταϊκούραςο Υπουργός Ενέργειας κος ΚωνΣκρέκαςο Υπουργός Εργασίας κος ΚωνΧατζηδάκηςη Διοίκηση των ΕΛΠΕη Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδοςκαθώς και συνδικαλιστικοί φορείς (ΓΣΕΕΕΚΕΔΑΠΟΕΣωματεία Ομίλου ΕΛΠΕ).

Καλούμε τους συναδέλφους να παρευρεθούν στη Συνέντευξη Τύπου που θα σηματοδοτήσει την έναρξη πολλών εξελίξεων στον Τομέα της Ενέργειας πανελλαδικά.