Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Η ελίν παρουσίασε τις καινοτόμες λύσεις της για τη ναυτιλία στην έκθεση Posidonia 2024

Η ελίν συμμετείχε και φέτος στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια 2024» παρουσιάζοντας τις προηγμένες λύσεις της για τον κλάδο της ναυτιλίας. 



Η έκθεση φιλοξενήθηκε στο Athens Metropolitan Expo, από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου και ως μία από τις σημαντικότερες συναντήσεις της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας, συγκέντρωσε χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο περίπτερο της ελίν, οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την πλήρη γκάμα των λιπαντικών της ποντοπόρου ναυτιλίας. Τα προϊόντα αυτά, σε συνδυασμό με την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση και 24ωρη τεχνική υποστήριξη που παρέχει η ελίν, ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες του ναυτιλιακού κλάδου και πληρούν τις προδιαγραφές ποιότητας που χαρακτηρίζουν την εταιρία στα 70 χρόνια λειτουργίας της. 

Με παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες, με πολύχρονη εμπειρία και ακλόνητη δέσμευση για ποιοτική υπεροχή, η ελίν στηρίζει την ποντοπόρο ναυτιλία, επεκτείνοντας διαρκώς το δίκτυό της και εκτός συνόρων, διαθέτοντας λιπαντικά ναυτιλίας σε περισσότερα από 300 λιμάνια παγκοσμίως.