Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Εθελοντική Δράση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Η HELLENiQ ENERGY, ως ενεργό μέλος των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται, υλοποιεί κάθε χρόνο εθελοντικές και εκπαιδευτικές δράσεις, με στόχο την ενημέρωση και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των εργαζομένων και των κατοίκων των περιοχών όπου δραστηριοποιείται.













Σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, στο Δήμο Μεγαρέων στο Θριάσιο Πεδίο και στο Δήμο Δέλτα στη Δυτική Θεσσαλονίκη, ο Όμιλος θα αναλάβει τη δημιουργία μικρών πάρκων, συμβάλλοντας έτσι στην ενίσχυση του μικροκλίματος και της βιοποικιλότητας στο αστικό περιβάλλον. 

Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνουμε εθελοντική δράση προκειμένου οι εργαζόμενοι του Ομίλου να συνεισφέρουν σε αυτά τα έργα αστικής ανάπλασης συμμετέχοντας σε εργασίες, όπως, σκάλισμα και φύτεμα δέντρων και βοτάνων, τοποθέτηση σημάνσεων για κάθε είδος φυτού, βάψιμο περβαζιών, επίστρωση χαλικιών και άλλες σχετικές εργασίες. 
 
Οι εθελοντικές δράσεις θα υλοποιηθούν στον Δήμο Μεγαρέων την 29/06/2024 και ώρα 08:30 και στον Δήμο Δέλτα την 29/06/2024 και ώρα 08:30 και θα διαρκέσουν περίπου 2 ώρες.


Δήλωση συμμετοχής έως την Τετάρτη 19/06/2024 συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε ΕΔΩ