Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Παράταση Προγράμματος Υποτροφιών ανοιχτό για συμμετοχή εργαζομένων της HELLENiQ ENERGY

Η HELLENiQ ENERGY στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Βιομηχανικά συστήματα Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου», προσφέρει 12 υποτροφίες ετησίως σε μεταπτυχιακούς φοιτητές με υψηλές επιδόσεις και ενισχύει τους ερευνητικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς του Πανεπιστημίου. 

 

Το Πρόγραμμα Σπουδών σχεδιάστηκε από το έμπειρο στο επιστημονικό πεδίο της ενέργειας ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου, με τη συνεισφορά στελεχών του Ομίλου από τη Διεύθυνση Προγραμματισμού, Τεχνικής Υποστήριξης, R&D και Μετεξέλιξης Διυλιστηρίων. Στα διδασκόμενα μαθήματα περιλαμβάνονται αντικείμενα σχεδιασμού και βέλτιστης λειτουργίας διυλιστηρίων, θέματα οργάνωσης της εφοδιαστικής αλυσίδας, εφαρμογής σύγχρονων τεχνολογιών πληροφορικής, καθώς και μαθήματα που αφορούν οικονομικά και επιχειρηματικά ζητήματα. 

 

Στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής συνεργασίας, προσφέρεται η δυνατότητα σε 7 εργαζομένους του Ομίλου, να φοιτήσουν στο εν λόγω Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, χωρίς δίδακτρα. 

Η HELLENiQ ENERGY με δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας, συμβάλει στην άριστη εκπαίδευση και κατάρτιση των εργαζομένων του και συντελεί στην επιτυχή επαγγελματική τους σταδιοδρομία στον τομέα της ενέργειας.

 

Για όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής στον 6ο κύκλο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών  «Βιομηχανικά συστήματα Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου» πατήστε εδώ!

 

Συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής σας εδώ έως την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024.