Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Ανακοίνωση ΠΣΕΕΠ – Ενημέρωση για τρέχοντα θέματα 03/03/2022

Συναδέλφισσεςσυνάδελφοι

Στο πλαίσιο της ενημέρωσής σαςείμαστε σε θέση να σας γνωστοποιήσουμε τα εξής:





  1. ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

    Την Τρίτη 01/03/22 ολοκληρώθηκαν οι συνεντεύξεις των Χειριστών Λειτουργίας Νότου και εντός του μηνός Μαρτίου θα γίνει η πρόσληψή τουςθα ξεκινήσει και η εκπαίδευση για να ενταχθούν το γρηγορότερο στις Μονάδες Λειτουργίας για την άμεση κάλυψη όλων των οργανικών κενώνΤην Τετάρτη 02/03/22ξεκίνησαν οι συνεντεύξεις των Χειριστών Λειτουργίας Βορρά και ολοκληρώνονται περίπου σε 10 ημέρεςΟι υπόλοιπες κατηγορίες όπως αυτές των Πυροσβεστών Οδηγώντων Δοκιμαστών Χημείου και των Καπετάνιωνέχουν ήδη τελειώσει από όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για την πρόσληψή τους και θα ενταχθούν πολύ σύντομα στα Τμήματά τους μετά τη σχετική εκπαίδευσή τους.

  2. Αποταμιευτικό – Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα GROUPAMA

    Τη Δευτέρα 28/02/22 εστάλη επιστολή στη Διοίκηση με την οποία ζητάμε έως το τέλος του τρέχοντος έτουςνα πραγματοποιηθεί διεθνής διαγωνισμός για το αποταμιευτικό μας πρόγραμμακατόπιν της καταψήφισης της δυνατότητας ίδρυσης ΤΕΑ από τους συναδέλφους.

  3. Θέματα Διυλιστηρίων

    Τη Δευτέρα 28/02/22 εστάλη επιστολή στη Διοίκηση με την οποία ζητάμε να οριστεί ημερομηνία για τη δεύτερη διαδιυλιστηριακή συνάντησηόπου θα συζητηθούν όλα τα θέματα που απασχολούν τα διυλιστήρια.

  4. Υπηρεσιακό Συμβούλιο

    Ζητήσαμε από την Εταιρεία να πραγματοποιηθεί άμεσα το Υπηρεσιακό Συμβούλιο προκειμένου να συμπληρώσει με βαθμολογικές προαγωγές τα κενά που υπάρχουνΚατόπιν της παρέμβασής μας ορίστηκε η συνεδρίαση να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 08/03/22.

  5. Προσωπικό Ασφαλείας

    Την Πέμπτη 10/03/22 ορίστηκε από τη διαμεσολαβήτρια του ΟΜΕΔ κοινή συνάντηση μεταξύ των δύο μερών (Σωματείου – Διοίκησηςστην οποία θα μας καταθέσει την τελική της πρότασηΜε νεότερη ανακοίνωσή μας θα σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη του θέματος.

    6. Νέα ΕΣΣΕ Εσωτερικός Κανονισμός

    Ξεκινήσαμε τις διαδικασίες που απαιτούνται βάσει του νέου εργασιακού νόμου ώστε να κωδικοποιήσουμε και να συμπεριλάβουμε στη νέα ΕΣΣΕ και Εσωτερικό Κανονισμό όλες τις προηγούμενες ΕΣΣΕΕσωτερικούς Κανονισμούς και τα Πρακτικά Συμφωνίας από ίδρυσης του ΠΣΕΕΠ.

    Συναδέλφισσες, -οι

    Δεν θα ανεχθούμε πλέον καμία παραπληροφόρηση για όλα τα θέματα που απασχολούν το Σωματείο μαςούτε θα επιτρέψουμε σε κανέναν που με τις τακτικές του εμποδίζει τη λειτουργία τουΌσον αφορά τις αιχμές για τα οικονομικάόποιος έχει στοιχεία να τα προσκομίσει στον εισαγγελέα.

    Το Σωματείο λειτουργεί και δίνει καθημερινές μάχες για την ομαλή και ασφαλή καθημερινότητα όλων των εργαζομένων που έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους με τα12ωρα και δίνουν όλο τους το είναι για να φέρουν εις πέρας την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία των διυλιστηρίων.

    Σας καλούμε να μείνετε συσπειρωμένοι δίπλα στο Σωματείο μας για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματαΗ ενημέρωσή σας για όλα τα θέματα θα είναι πυκνή και τακτική.