Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος ΧαΪδαρίου Απόστολος Θεοφίλης ήταν μαζί μας στην κοπή της πίτας των ΕΛ.ΠΕ

Μια ξεχωριστή βραδιά διοργανώθηκε από τα ΕΛ.ΠΕ για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ανάμεσα στους εργαζόμενους ήταν και ο Υποψήφιος Δήμαρχος ΧαΪδαρίου Απόστολος Θεοφίλης με τον οποίο είχαμε την τιμή να μιλήσουμε.










Σε αποκλειστική δήλωση του μας τόνισε τα εξής : Σήμερα είχα την τιμή να παρευρεθώ μαζί με εκλεκτούς συναδέλφους και συναδέλφισσες στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Ελληνικών Πετρελαίων που πραγματοποιήθηκε σε έναν όμορφο χώρο, το κτήμα Πετρεζά.


Σε κλίμα σύμπνοιας, εργαζόμενοι και διοικητικά στελέχη ανταλλάξαμε ευχές και γιορτάσαμε τον ερχομό της νέας χρονιάς. Για την εταιρεία των Ελληνικών Πετρελαίων εύχομαι το 2019 να συνεχίζει να χαρίζει ΕΝΕΡΓΕΙΑ στην ελληνική οικονομία και να πρωταγωνιστεί στην βιομηχανική ανασύνταξη της χώρας.


Για τους εργαζόμενους, στην μεγάλη οικογένεια των ΕΛ.ΠΕ. εύχομαι το 2019 να συνεχίζουν να απασχολούνται μέσα σε κλίμα εργασιακής ειρήνης και συναδελφικής αλληλεγγύης κατακτώντας για μια ακόμη φορά υψηλούς στόχους και σημαντικές πρωτιές.

Ελπίζω οτι η αυτοδιοικητική προσπάθεια μου θα ολοκληρωθεί επιτυχώς και απο την θέση του δημάρχου Χαϊδαρίου θα συνεργαστούμε συνδιαμορφώνοντας μια ανθρώπινη Δυτική Αθήνα που θα δημιουργεί θέσεις εργασίας και θα αναβαθμίζει την ζωή των κατοίκων της. 

Το 2019 θα είναι η χρονιά που η πόλη μας, το Χαϊδάρι, με «ατμομηχανή» τους ανθρώπους της , θα φτάσει ΨΗΛΑ ακολουθώντας την επιτυχημένη πορεία του μεγαλύτερου ενεργειακού ομίλου του τόπου.