Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

ΣΕΕΕΠΦΧ: Ανακοίνωση για οικονομική ενίσχυση ανηλίκου τέκνου συναδέλφου στα ΕΛΠΕ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι 

Ενημερωθήκαμε για το πολύ σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η οικογένεια συναδέλφου μας στις ΒΕΑ καθώς η 14χρονη κόρη τους, που παρακολουθείται από το Νοσοκομείο Παίδων, πάσχει από μία σπάνια ασθένεια την οποία κανένα νοσοκομείο στην Ελλάδα έως τώρα δεν μπορεί να διαγνώσει.






Το παιδί εδώ και αρκετό καιρό υποβάλλεται σε πολλές και εξειδικευμένες εξετάσεις και δεν έχουν βρεί αποτέλεσμα. Μια ασθένεια σοβαρή που προκαλεί πολύ σοβαρές επιπλοκές και αφόρητους πόνους σε ένα παιδί που θα έπρεπε να απολαμβάνει τα εφηβικά του χρόνια και όχι να είναι διαρκώς στα νοσοκομεία.


Η οικογένεια θα απευθυνθεί σε νοσοκομεία του εξωτερικού που υπάρχουν εξιδεικευμένοι γιατροί όμως καταλαβαίνουμε όλοι ότι για να γίνει αυτό απαιτούνται πολλά έξοδα που η οικογένεια αδυνατεί να καλύψει.


Σε αντίστοιχες περιπτώσεις έχουμε αποδείξει όλοι μας στα ΕΛΠΕ την ευαισθησία μας και το πνεύμα αλληλεγγύης που υπάρχει ανάμεσα μας.


Σας καλούμε να βοηθήσουμε όλοι μας την οικογένεια του συναδέλφου μας καταθέτοντας ότι μπορεί ο καθένας μας στον παρακάτω Τραπεζικό Λογαριασμό. Τα προσωπικά στοιχεία του συναδέλφου μας είναι διαθέσιμα στο Σωματείο μας.


ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΜΕΜΙΤΣΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

IBAN : GR49 0172 1360 0051 3609 8937 771