Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ : ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΕΤΕΑΠΕΠ

Στις 8 Δεκεμβρίου 2018 ημέρα Σάββατο διεξήχθησαν οι εκλογές του επικουρικού μας ταμείου για την ανάδειξη του νέου 9μελούς Διοικητικού Συμβουλίου.










Με βάση το ισχύον από την 1η Ιουλίου 2018 καταστατικό,το ΔΣ απαρτίζεται από 5 εργαζόμενους με τους αναπληρωματικούς τους ,4 εκ των οποίων εκλέγονται με ψηφοφορία και 1 εργαζόμενος με τον αναπληρωματικό του που διορίζεται από την Ομοσπονδία Εργαζομένων (ΠΟΕ), 3 μέλη που διορίζονται από τους εργοδότες μας (ΣΕΕΠΕ),επίσης με τους αναπληρωματικούς τους και 1 μέλος από τους συνταξιούχους (1 τακτικό και 1 αναπληρωματικό) που εκλέγεται από την βάση των 3450 συνταξιούχων του κλάδου.

Πάντα με το ισχύον καταστατικό ,με κάλπη ψηφίζουν μόνο οι συνταξιούχοι και εργαζόμενοι που έχουν δώσει στο ΕΤΕΑΠΕΠ διεύθυνση διαμονής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι υπόλοιποι που κατοικούν στην περιφέρεια, ήτοι Κρήτη, Ρόδο,Λάρισα, Πάτρα,Βόλο κλπ ψηφίζουν με επιστολική ψήφο. Σύμφωνα με τα παραπάνω η εφορευτική επιτροπή Αθήνας και Θεσσαλονίκης έδωσε για τους συνταξιούχους τα παρακάτω οριστικά αποτελέσματα.

ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 769 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ 452 ΑΘΗΝΑ,115 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ 202 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ) .

Οι 4 υποψήφιοι συνταξιούχοι έλαβαν,
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ 408 ψήφους (εκλέγεται τακτικό μέλος)
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ 281 ψήφους (εκλέγεται αναπληρωματικό μέλος)
ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 40 ψήφους
ΨΩΜΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 15 ψήφους