Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

ΕΛΠΕ: 8η Μαΐου... όσα χρόνια και αν περάσουν η μνήμη παραμένει ζωντανή!!!

Πέρασαν πέντε χρόνια από την αποφράδα μέρα της 8ης Μάη του 2015. Ημέρα που αποτελεί για τους συναδέλφους στα ΕΛΠΕ Ημέρα ΜνήμηςΠερισυλλογής και Τιμής για τους αδικοχαμένους συναδέλφους μας. 












Πέντε χρόνια μετά, τιμούμε τους αδικοχαμένους συναδέλφους μας, στεκόμαστε με σεβασμό στα πρόσωπα των οικείων τους, αλλά και στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις: 

“Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να ξεχαστεί, γιατί όποιος ξεχνά τις τραγικές σελίδες της ιστορίας του, είναι καταδικασμένος να τις ξαναζήσει.” 

Είναι χρέος όλων μας η συνεχής αναβάθμιση των συνθηκών εργασίας, η διασφάλιση της ζωής των εργαζομένων και της ανθρώπινης αξιοπρέπειάς τους, γιατί η ανθρώπινη ζωή είναι ανεκτίμητη και υπεράνω των κερδών. 

∆εσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για ασφαλή Οργανογράμματα και δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια σε πολιτικές, από όπου κι αν προέρχονται, που οδηγούν εργαζόμενους και διυλιστήρια στη καταστροφή.

Λόγω των μέτρων απαγόρευσης για την προστασία από τον κορονοϊό, φέτος δεν έγινε λειτουργία στο εκκλησάκι του Σωτήρος και δεν τελέστηκε τρισάγιο. 

Στο μνημείο των αδικοχαμένων συναδέλφων μας ήταν σε περιορισμένο αριθμό και με αποστάσεις ασφαλείας οι Συγγενείς, Συνάδελφοι, Σωματεία, Εργατικό Κέντρο και η Διοίκηση των ΕΛΠΕ. 

Θα τους θυμόμαστε για πάντα!
Κουράγιο στις οικογένειές τους!
Ποτέ ξανά να μη ζήσουμε τέτοια περιστατικά στον εργασιακό μας βίο!
                        
ΣΤΙΣ ΒΕΑ (ΦΩΤΟ)











































ΣΤΙΣ ΒΕΘ(ΦΩΤΟ)