Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

ΕΛΠΕ : ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, με μεγάλη υπερηφάνεια, για ακόμη μία χρονιά αποδεικνύει τη βούλησή του για στήριξη της νέας Γενιάς, επιβραβεύοντας τα παιδιά των εργαζομένων στις Εταιρείες ΕΛΠΕ Α.Ε., ΕΚΟ Α.Β.Ε.Ε., ΑΣΠΡΟΦΟΣ Α.Ε. και DIAXON Α.Β.Ε.Ε., που αρίστευσαν κατά την προηγούμενη σχολική/ακαδημαϊκή περίοδο, στο Γυμνάσιο, στο Λύκειο και στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, καθώς και τους νεοεισαχθέντες φοιτητές στα ΑΕΙ & ΤΕΙ της χώρας, κατά το έτος 2018. 


Η εκδήλωση βράβευσης για τα παιδιά των εργαζομένων στο νομό Αττικής θα πραγματοποιηθεί:
  • το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 16:00-19:00 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα),
    και για τα παιδιά των εργαζομένων στο νομό Θεσσαλονίκης και στη DIAXON :
  • το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11:00-14:00 στο Ξενοδοχείο NIKOPOLIS (Ασκληπιού 16-18, Θεσσαλονίκη).

Στις ανωτέρω εκδηλώσεις προσκαλούμε τα παιδιά που θα βραβευθούν και τους γονείς τους.
Για τη συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις είναι απαραίτητη η συμπλήρωση ηλεκτρονικής φόρμας συμμετοχής, μέσω της οποίας θα εκδοθεί το ηλεκτρονικό δελτίο εισόδου που θα πρέπει να έχει μαζί του ο βραβευόμενος κατά την προσέλευσή του στο χώρο διεξαγωγής των εκδηλώσεων. 
Οδηγίες για τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας συμμετοχής και την έκδοση του ηλεκτρονικού δελτίου εισόδου περιλαμβάνονται στις ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
Προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής έως την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018
Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά για την επιτυχία τους, η οποία αποτελεί το επιστέγασμα μια μακρόχρονης και επίπονης προσπάθειας. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στις οικογένειές τους, που ενίσχυαν με την υπομονή και τη συνδρομή τους τον αγώνα των παιδιών. 
Πάντα επιτυχίες, Καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία!
«Καλή παιδεία, εκείνη που ελευθερώνει και βοηθά τον άνθρωπο 
να ολοκληρωθεί σύμφωνα με τον εαυτό του»
Οδυσσέας Ελύτης