Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

ΕΛΠΕ : Τετάρτη 19/12 και ώρα 11:00: Γιορτάζουμε την επιτυχία στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου Ασπροπύργου

Στις 31/8/2018 συμπληρώθηκαν 511.860 ώρες εργασίας προσωπικού των ΕΛΠΕ ΒΕΑ χωρίς ατύχημα απουσίας, υπερβαίνοντας έτσι τον στόχο των 500,000 ωρών.





Η επιτυχία αυτή των εργαζομένων του Ασπροπύργου ήρθε σαν αποτέλεσμα πολυετούς προσπάθειας και συστηματικής δουλειάς σε πολλούς άξονες, όπως για παράδειγμα:

>> Την αύξηση της αναφοράς και διερεύνησης των συμβάντων και παρ'ολίγον και με την υλοποίηση των αντίστοιχων διορθωτικών ενεργειών  

>> Την βελτίωση της ποιότητας και της ποικιλίας των Μέσων Ατομικής Προστασίας και των υλικών ασφαλείας (π.χ. whip check, finger saver, PREVOR)

>> Την υλοποίηση έργων ασφάλειας, περιβάλλοντος και πυρασφάλειας αλλά και ενίσχυσης των υποδομών λειτουργίας

>> Την ενίσχυση της εκπαίδευσης τόσο του προσωπικού των ΕΛΠΕ ΒΕΑ όσο και των εξωτερικών συνεργατών

>> Την πιστή εφαρμογή της Διαδικασίας Διαχείρισης Αλλαγών με την ενδελεχή μελέτη, σχεδιασμό και έλεγχο των σκοπούμενων βελτιώσεων

>> Τις ενημερωτικές καμπάνιες για την ευαισθητοποίηση όλων των συναδέλφων σε απλά αλλά κρίσιμα ζητήματα, όπως τα «γλιστρήματα- παραπατήματα» και την προστασία των χεριών

>> Την εφαρμογή του προγράμματος Ολιστικής Διαχείρισης Ασφάλειας και της ενεργού συμμετοχής συναδέλφων από όλες τις ειδικότητες σε αυτό.

Η επίτευξη του στόχου των 500,000 ωρών χωρίς ατύχημα απουσίας προσωπικού των ΕΛΠΕ ΒΕΑ συνάδει με την μέχρι σήμερα μείωση του Δείκτη Συχνότητας Ατυχημάτων Απώλειας Ημερών κατά 46% για το προσωπικό ΕΛΠΕ ΒΕΑ και εξωτερικών συνεργατών συνολικά.

Εφαρμόζοντας την σχετική διαδικασία η Διοίκηση των ΒΕΑ καλεί όλους τους συναδέλφους των ΒΕΑ στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου Ασπροπύργου την Τετάρτη 19/12 και ώρα 11:00 για να γιορτάσουμε την επιτυχία αυτή με την διανομή ενός δώρου Ασφάλειας και να ευχηθούμε σε όλους… Ασφαλή Χριστούγεννα!