Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Το Βραβείο Health & Safety Manager of the Year 2023, στον Δ/ντη ΥΑΠ ΒΕΕ κ. Αστέριο Λιάλιο

Πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η εκδήλωση για την απονομή των βραβείων Manager of the Year 2023,   υπό την παρουσία των υπουργών Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου.






Η ελίτ των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας σφράγισε με την παρουσία εκατοντάδων κορυφαίων στελεχών την εγκυρότητα του θεσμού που «μετρά» 21 χρόνια και ξεχωρίζει για το αδιάβλητο των διαδικασιών που εφαρμόζονται για την επιλογή των πρώτων μεταξύ των κορυφαίων. Την 50μελή κριτική επιτροπή απαρτίζουν καταξιωμένα ανώτερα στελέχη και εκπρόσωποι της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας.


Απονεμήθηκαν συνολικά 25 βραβεία σε κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων για τις ξεχωριστές επιδόσεις τους στον στίβο της οικονομίας αλλά και της κοινωνίας. Μεταξύ των κατηγοριών βράβευσης ήταν και αυτή του Health & Safety Manager of the Year και τον αντίστοιχο τίτλο κατέκτησε ο κ. Αστέριος Λιάλιος, Διευθυντής Υγιεινής, Ασφάλειας και Περιβάλλοντος Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων του Διυλιστηρίου Ελευσίνας της ΕΛΠΕ (θυγατρικής της HELLENiQ ENERGY), ο οποίος δήλωσε ότι «Ο χώρος της ασφάλειας δεν χωράει πανηγυρισμούς. Γι' αυτό είναι σημαντικό να γιορτάζουμε τις μικρές νίκες».


Το βραβείο στον κ. Λιάλιο απένειμε η Πρόεδρος του ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε. κ. Ρένα Μπαρδάνη επισημαίνοντας ότι «Το βραβείο είναι μία ευκαιρία να προβληθούν όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτόν τον τομέα και κάνουν σημαντική δουλειά, αλλά συνήθως στο παρασκήνιο».