Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Υ.Α.Ε. ΒΕΕ 15-2-2023

Συναδέλφισσες, -οι

Με θλίψη διαβάσαμε την ανακοίνωση συνδικαλιστικής παράταξης με το όνομα ΣΥΝΔ.Ε.ΣΥ. Κάπου ανάμεσα στα σχόλια κατηγοριών για το σημερινό προεδρείογια συνδικαλιστικές διαφορές που έχουναναφέρθηκαν και στις Επιτροπές Υγιεινής και Ασφάλειας.







Τον θεσμόσυνάδελφοι της ΣΥΝΔ.Ε.ΣΗΣ., που με νόμο του κράτους έχει θεσπιστεί από το 2010 και αποτελεί ιερό εργαλείο των εργαζομένων για διασφάλιση της ασφάλειας στην εργασίας τουςΔΕΝ το σπιλώνουμε για μικροπολιτικά-παραταξιακά οφέλη. Σεβόμαστε όλους τους εργαζόμενους που έχουν υπηρετήσει διαχρονικά με την συμμετοχή τους και το έργο τους στην Επιτροπή.

Όσον αφορά την συμμετοχή μας στο Συνέδριο της ΕΛΙΝΥΑΕ καθώς και των συναδέλφων από Ασπρόπυργο και Θεσσαλονίκη το θεωρούμε υποχρέωσή μας και αξίζουν συγχαρητήρια στην Διοίκηση για την συμμετοχή ΌΛΩΝ των εκλεγμένων συναδέλφων.

Για τις φωτογραφίες με τον Υπουργό Εργασίας, στον οποίο υπάγετε η Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας, σας ενοχλεί το συγκεκριμένο πρόσωπο ή γενικά το Αξίωμα;

Για τα υπόλοιπα που αφορούν θέματα ασφαλείας σας προτρέπουμε στα πρακτικά των τριμηνιαίων συναντήσεων με την διοίκηση, παρουσία εκλεγμένου μέλους του σωματείου όπως έχουμε διεκδικήσει και τηρούμε μέχρι σήμερα.

ΚΑΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Υ.Α.Ε. ΒΕΕ

Γιαννίκος Παναγιώτης (συντονιστής) Ζουλούμης Χαράλαμπος (αναπλ. συντονιστής) Καλκατζάκος Πέτρος (γραμματέας) Αναστασίου Αντώνιος (μέλος)

6947493666
6972180332
6983441268
6945338373

EMAIL Επιτροπής

bee_eyae@helpe.helleniq.gr