Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Απάντηση σε υβριστική πρόσφατη ανάρτηση

Αγαπητοί Συνάδελφοι-σες,

Ο συγγραφέας της υβριστικής ανάρτησης η οποία επισύρει νομικές επιπτώσεις ξέχασε να αναφέρει κάποια γεγονότα προκειμένου να είναι πιο ξεκάθαρη η εικόνα και ως εκ τούτου είμαι υποχρεωμένος να τα αναφέρω εγώ.



1.Πριν μερικά χρόνια απευθύνθηκε στον γιαλαντζί μηχανικό μετά δακρύων (γλίστρησε η μισή Ελευσίνα) να δανεισθεί 3.000 ευρώ να εκπληρώσει εργασίες της καφετέριας. 

Υπόσχεση επιστροφή σε 3 μήνες

Υλοποίηση : 500 ευρώ σε 1 χρόνο και 2.500 ευρώ σε 3 χρόνια περίπου. Τότε δεν τον ενόχλησε τίποτε και δήλωνε ενθουσιασμένος.

2.Θεωρεί τον εαυτό του κατάλληλο να κρίνει τους Μηχανικούς.? Του το επιτρέπουν οι γνώσεις του? Σαφώς όχι… Ίσως το επιτρέπει το μεταπτυχιακό του καφενείου ή του πλυντηρίου αυτοκινήτων. 

Ο πλέον επίσημος φορέας μηχανικών όμως (Τεχνικό Επιμελητήριο) τα τελευταία 20 χρόνια με έχει ως Εκπρόσωπο του στις Επιτροπές Πυρασφάλειας για όλη την Βιομηχανία της Ελλάδος. Μην σας φανεί περίεργο με ενδιαφέρει η γνώμη του ΤΕΕ και όχι του συγγραφέα.

3.Δεν γνωρίζω για ποιες σοκολάτες μιλάει, αλλά οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Πήρε περίπου 100 ψήφους στις Δημοτικές Εκλογές στην Ελευσίνα όντας Ελευσίνιος.

Πήρα 15 φορές περισσότερους ψήφους (από εκείνον) στην Ελευσίνα στις Περιφερειακές Εκλογές του 2019 χωρίς να είμαι Ελευσίνιος. Ο υπολογισμός πόσες σοκολάτες διέθεσα δικός σας.

Άλλωστε ο μόνος τρόπος να μαζέψει ψήφους είναι να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο ήδη σταυρωμένο που θα μοιρασθεί από την Παράταξη.

4.Θα ήθελα να ευχηθώ σε όσους τον βοήθησαν να γράψει το υβριστικό κείμενο(εάν υπάρχουν) τα παιδιά τους να μοιάσουν στον συγγραφέα σε ήθος, εξυπνάδα, μόρφωση, εργατικότητα και ακεραιότητα χαρακτήρα, ώστε να μην σπανίζει το είδος και να τα καμαρώνουν.

5.Είναι σε θέση ο συγγραφέας με πλήρη απαλλαγή εργασίας ώστε να πλένει αυτοκίνητα στο ιδιόκτητο πλυντήριο να σχολιάζει τις όποιες συνδικαλιστικές άδειες όσων δεν έχουν απαλλαγή? Μάλλον όχι…

6.Στην εύστοχη παρατήρηση γιατί δεν τα έλεγε νωρίτερα απάντησε έφυγα τώρα για τον Πέππα. Δηλαδή παρέμεινε όσο ήμουν στο Προεδρείο (και είχε απαλλαγή) και φεύγει τώρα που αποχωρώ. Είναι όντως για γέλια…

7.Συνάδελφοι, υπάρχουν χειριστές εξαιρετικοί στην δουλειά τους με την ίδια μόρφωση με τον συγγραφέα, εξελίχθηκαν σε εργοδηγούς, συντονιστές κτλ. Ακόμη σε μηχανικούς εξελίχθηκαν καθώς και σε Διευθυντές.

Έχετε εντοπίσει κανέναν να κυνηγάει την απαλλαγή εξ αυτών? Και φυσικά από όλες τις παρατάξεις προερχόμενοι.

8.Έχει την εντύπωση κανείς ότι θα έφευγε από την Παράταξη εάν όπως είχε την απαίτηση για συνδικαλιστική παρέμβαση του Προέδρου ή του γιαλαντζί μηχανικού να κατοχυρωθεί ως έγκυρη η ακατάλληλη προϋπηρεσία του συγγενικού του προσώπου στην αξιολόγηση για πρόσληψη στους πυροσβέστες (τελευταία προκήρυξη).

Συνάδελφοι το Σωματείο δεν είναι καφενείο ούτε η Εταιρεία, για να έχει την κατάληξη που είχε το δικό του καφενείο. Δεν πιστεύω ότι καμία παράταξη ως Προεδρείο θα είχε ασχοληθεί με τον συγγραφέα και την παράνομη απαίτηση του.

9.Για όσους δεν κατάλαβαν γιατί έγινε τώρα η υβριστική ανάρτηση του, τους πληροφορώ ότι ο λόγος είναι, κάποιο μήνυμα προς συγκεκριμένη ομάδα εργαζομένων με τις απόψεις μου για τις εκλογές και τις προτιμήσεις μου που άλλωστε πολλοί μου το ζήτησαν.

Νομίζει ότι δεν έχω το δικαίωμα??? Αυτός που 3 χρόνια ψηφίζει ΝΑΙ σε επιμέρους ζητήματα στο Σωματείο και στον Τελικό Απολογισμό ψηφίζει ΟΧΙ στα ΝΑΙ τα δικά του!!

10. Ξέχασα να τον ρωτήσω εάν πρέπει να έχω Supercars όπως διαδίδει η φορώ καπέλο.

Αντιθέτως σε οποιαδήποτε συζήτηση για θέματα ασφαλείας με άλλους, δεν κατάλαβε ποτέ τίποτε και δεν ήταν ο μόνος.

Συνάδελφοι-σες,

Από τις 24 Απριλίου δεν ανήκω πλέον στο Σωματείο και θα ευχαριστήσω και τις Αντιπολιτευόμενες Παρατάξεις που μου έδωσαν την ευκαιρία να διαφωνήσω.   

Με εκτίμηση

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΠΠΑΣ