Τρίτη 11 Απριλίου 2023

ΣΕΕΕΠΦΧ: Ευχές για το Πάσχα

Συνάδελφοι – σες

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα

σε όλους τους συναδέλφους εργαζόμενους, συνταξιούχους καθώς και στις οικογένειες σας.


Στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε ως Χώρα, ευχή θα αποτελούσε το μήνυμα της Σταύρωσης του Χριστού για την σωτηρία των ανθρώπων, να γίνει και μήνυμα προς αυτούς που καθορίζουν τις τύχες των λαών για μια κοινωνία πιο ανθρώπινη, χωρίς πολέμους, φτώχεια, ανεργία, και δυστυχία.

Συνάδελφοι, ως είθισται τις ημέρες εορτών παρατηρείται μαζική μετακίνηση προς κάθε κατεύθυνση και δυστυχώς η χώρα μας έχει το υψηλότερο ποσοστό Τροχαίων ατυχημάτων.

Βασικές αιτίες, ποτό και χρήση κινητών. Ας είμαστε προσεκτικοί διαφυλάσσοντας τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας αλλά και τους συνανθρώπους μας.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους μας που δουλεύουν στις δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας-γρίπης και ιδιαίτερα σε όλους τους συναδέλφους που εργάζονται για την λειτουργία των εγκαταστάσεων στο πρόγραμμα βάρδιας.

Αυτές τις Άγιες μέρες ας δείξουμε έμπρακτα την συμπαράσταση μας προσφέροντας

βοήθεια με όποιο τρόπο μπορούμε σε

Η αλληλεγγύη είναι το μεγαλύτερο και καλύτερο όπλο που έχουμε και θα αξιοποιήσουμε σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Όλοι μαζί ενωμένοι προχωράμε!

Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους-σες μας Καλή Ανάσταση, Χρόνια Πολλά και πάνω από όλα Υγεία σε εσάς και στις οικογένειες σας.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ