Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΛΠΕ (ΣΕΕΕΦΠΧ):ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΣ ΣΕΕΕΠΦΧ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 18/11/20 ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης με τους συναδέλφους από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.









Συζητήσαμε και συγκεντρώσαμε τα θέματα που απασχολούν όλους τους συναδέλφους μας που εργάζονται σε εργολαβικές εταιρείες στα ΕΛΠΕ


Αποφασίσαμε από κοινού τα εξής: 

1) Να γίνει συνάντηση με την Διοίκηση των ΕΛΠΕ, για να συζητήσουμε για τα θέματα που απασχολούν όλο το εργολαβικό προσωπικό καθώς επίσης και συναντήσεις με τις εργολαβικές εταιρείες εφόσον δεν τηρούν τις συμβάσεις που έχουν υπογράψει με τα ΕΛΠΕ.


2) Να γίνουν συναντήσεις με το Προεδρείο ΠΣΕΕΠ και την ΠΟΕ για να ενημερωθούν για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε επί σειρά ετών και για την συνεργασία μας.  

Ήδη συναντηθήκαμε την περασμένη Παρασκευή 20/11/2020 με το Προεδρείο ΠΣΕΕΠ, όπου τους ενημερώσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Όπως δήλωσαν θα μας βοηθήσουν όπως κάνουν πάντα, ώστε να λυθούν τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων μας.


Όπως γνωρίζετε όλοι σας από τον Σεπτέμβριο 2020 είμασταν σε περίοδο GENERAL SHUT DOWN στις ΒΕΑ, όπου το μόνο που μας ενδιέφερε ήταν η τήρηση των μέτρων ασφαλείας και η ολοκλήρωση των εργασιών του έργου χωρίς ατυχήματα. Εφόσον ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στόχος μας είναι πλέον να ασχοληθούμε με τα εργασιακά μας θέματα και την επίλυση τους.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,


Το Σωματείο μας ανταποκρίνεται σε όλα τα προβλήματα των συναδέλφων και πλέον έχει γίνει ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ, ΙΣΧΥΡΟ και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ