Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Το ΠΣΕΕΠ στηρίζει τις αθλητικές διοργανώσεις

Το σωματείο εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια (ΠΣΕΕΠ) στηρίζει πάντα και συνεισφέρει τις συμμετοχές των εργαζομένων σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις.










Στον μαραθώνιο της Ολυμπίας ήταν οι συνάδελφοι μας από τα  ΕΛΠΕ ΒΕΕ Πάρης Πουλίδης και Πέτρος-Παύλος Σιμούλης, σε ένα αθλητικό διήμερο του Μαραθωνίου της Ολυμπίας με τη διοργάνωση των αγώνων δρόμου, όπου φέρνουν στο προσκήνιο την Αρχαία Ολυμπία, τον Πύργο, την Αμαλιάδα και την Ήλιδα. 

Ο 5ος Μαραθώνιος Ολυμπίας συνδιοργανώθηκε με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σήμερα Κυριακή 31 Μαρτίου 2019.

Στόχος της διοργάνωσης ήταν να δώσει την ευκαιρία στους δρομείς της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού να αγωνισθούν στην μαραθώνια απόσταση στον τόπο που γεννήθηκε το Ολυμπιακό Πνεύμα. 
Παράλληλα αναπτύχθηκαν γύρω από τη διοργάνωση πολιτιστικά και άλλα δρώμενα με στόχο τη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας του νομού Ηλείας και την προβολή και ανάδειξή του σε όλα τα επίπεδα.
Τεχνικά χαρακτηριστικά
  • Απόσταση: 42,195 μ.
  • Ημερομηνία: Κυριακή 31 Μαρτίου 2019
  • Εκκίνηση: ΄Ηλιδα (Αμαλιάδα)
  • Τερματισμός: Αρχαία Ολυμπία
  • Ώρα εκκίνησης: 8:30 π.μ.
  • Χρονικό όριο: 6 ώρες
Μια διαδρομή γεμάτη ενέργεια!
Στους σταθμούς υδροδοσίας, οι δρομείς είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν ισοτονικό, Φυσικό Μεταλλικό Νερό, αλλά και ενεργειακό gel αποκτώντας έτσι την ενυδάτωση και την απαραίτητη ενέργεια για να συνεχίσουν την προσπάθειά τους.

Περιγραφή της  διαδρομής
H διαδρομή ξεκίνησε από την πλατεία Αγ. Αθανασίου στην Αμαλιάδα και συγκεκριμένα επί της οδού Ερμού και κατευθύνθηκαν μέσω των οδών Αντ. Πετραλιά, Σμύρνης και Ρήγα Φεραίου στην ΕΟ Πάτρας Πύργου. 

Συνέχισαν περνώντας από τον Πύργο προς Αρχαία Ολυμπία μέσω της ΕΟ Πύργου Αρχ. Ολυμπίας για να καταλήξουν στην Αρχαία Ολυμπία μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης.