Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Οι συνάδελφοι μας στα ΕΛΠΕ Πάρης Πουλίδης και Πέτρος-Παύλος Σιμούλης (Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στον Δήμο Ελευσίνας-Μαγούλας με την Συμφωνία Πολιτών) στον Μαραθώνιο της Ολυμπίας

Το αθλητικό διήμερο του Μαραθωνίου της Ολυμπίας με τη διοργάνωση των αγώνων δρόμου φέρνουν στο προσκήνιο την Αρχαία Ολυμπία, τον Πύργο, την Αμαλιάδα και την Ήλιδα. 






Η περιοχή που ανέδειξαν τους Ολυμπιακούς αγώνες είναι εδώ. Η περιοχή του πράσινου, του γαλάζιου, των νερών, του φωτός του αθλητισμού και του πολιτισμού υποδέχεται τους εκατοντάδες ξένους της και τους φιλοξενεί στη γη όπου αγωνίστηκαν νέοι χιλιάδες χρόνια, πριν.

Μόνο υπερηφάνεια για την περιοχή μας, σεβασμό σε όλους όσοι συμμετέχουν στις εκδηλώσεις, συγχαρητήρια στους σχεσιοδυναμικούς διοργανωτές που φέρνουν την περιοχή μας στο προσκήνιο και που ακούγεται σ’ όλη τη χώρα και στο εξωτερικό. Η κληρονομιά που μας έλαχε θέλει εξωστρέφεια και δουλειά. Αυτή που ο καθένας μας οφείλει στον ιερό τόπο. Όχι λόγια, μα έργα τα οποία απαιτούν διάθεση χρόνου, δυναμισμό, διεκδίκηση μα και αποτέλεσμα.

Αυτό που κάνει καιρό τώρα ο Δημήτρης Κωσταριάς και αυτό που θα κάνει ο Μιχάλης Αποστολόπουλος με την ΑΟΛΑΠ που θα αναφερθούμε προσεχώς.

Στις φωτογραφίες η ομάδα των Ελληνικών Πετρελαίων που μόλις ήρθε από την Αθήνα και σύσσωμη θα συμμετέχει στους δρόμους. Διακρίνονται οι αθλητές με τον Πυργιώτη Νίκο Θεοδωρόπουλο βετεράνο πρωταθλητή μαζί με τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής Δημήτρη Κωσταριά που είναι και στην έτερη φωτογραφία με το Χάρη Παρίση και τη Μαρία Χρονοπούλου τους ανθρώπους του ΣΕΓΑΣ Πάτρας που συμμετέχουν στο αθλητικό γεγονός του Μαραθωνίου της Ολυμπίας.