Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Περιοδεία στο Νοσοκομείο Ειδικών Παθήσεων Δυτικής Αττικής από τον Υποψ. Περιφερειακό Σύμβουλο Δυτ. Αττικής Παναγιώτη Οφθαλμίδη

Ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Αττικής Παναγιώτης Οφθαλμίδης με την παράταξη του Γ.Πατούλη "Νεα Αρχή για την Αττική", πραγματοποιήσε σήμερα Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 περιοδεία στο Νοσοκομείο Ειδικών Παθήσεων στην Δυτική Αττική.




Συζήτησαν για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της Υγείας εξαιτίας της υποχρηματοδότησης, της υποστελέχωσης και τις ελλείψεις σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και υγειονομικά υλικά που δημιουργούν μια κατάσταση ανασφάλειας και αγανάκτησης.

Όραμα της παράταξης άλλωστε είναι μια «Περιφέρεια- Πρότυπο αποτελεσματικής και οραματικής  διοίκησης, προς όφελος των πολιτών».

Ο Παναγιώτης Οφθαλμίδης φαίνεται ότι έχει ψηλά στην ατζέντα του τις γειτονιές της δυτικής Αθήνας και δεν σκοπεύει να αφήσει ελεύθερο το «γήπεδο» στους αντιπάλους του στα μέχρι χθες «προπύργια» τους. 

Άλλωστε ο Παναγιώτης Οφθαλμίδης φημίζεται για την εκλογική του αποτελεσματικότητα ώς Πρόεδρος στο Σωματείο εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια.

Η Αγ. Βαρβάρα για πρώτη φορά από την ίδρυση της περιφερειακής αυτοδιοίκησης «κλέβει» τα φώτα και βρίσκεται ως προεκλογικό σημείο εκκίνησης του υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Παναγιώτη Οφθαλμίδη αλλά και του επόμενου Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη.


Να σημειωθεί ότι λειτουργεί καθημερινά το Πολιτικό γραφείο του Υποψ. Περιφερειακού Συμβούλου Δυτικής Αττικής Παναγιώτη Οφθαλμίδη στο Περιστέρι, στην οδό Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως 135. Τηλέφωνα Επικοινωνίας 210-5718960 και 210-5718966.