Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Χριστουγεννιάτικες Εθελοντικές Δράσεις εργαζομένων!

Με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων, η HELLENiQ ENERGY, ως σταθερός αρωγός όσων το έχουν πραγματικά ανάγκη, λαμβάνει πρωτοβουλίες προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας στις περιοχές όπου δραστηριοποιείται.

 


Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης και με στόχο τη μεγιστοποίηση του κοινωνικού του αποτυπώματος, ο Όμιλος θα διοργανώσει εθελοντικές δράσεις για τους εργαζόμενους του, στο Θριάσιο πεδίο και τη Δυτική Θεσσαλονίκη. Οι εργαζόμενοι που απασχολούνται στα Διυλιστήρια Ασπροπύργου και Ελευσίνας, θα έχουν την ευκαιρία την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 08.00 έως 11:30 να συμμετέχουν στην παρασκευή, μεριδοποίηση και διανομή φαγητού καθώς και τη δημιουργία δεμάτων τροφίμων στο κοινωνικό συσσίτιο του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Ελευσίνας (Κίμωνος 10, Ελευσίνα). 


Αντίστοιχα, για τους εργαζομένους των Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων της Θεσσαλονίκης, η εθελοντική δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου από ώρα 08.00 έως 11.30, με στόχο την υποστήριξη του συσσιτίου του Ι.Ν Αγ. Αθανασίου Ευόσμου (Μακεδονομάχων 23Β, Εύοσμο).

 

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν οι εργαζόμενοι σε βάρδια που την ίδια ημέρα θα απασχοληθούν είτε το απόγευμα είτε το βράδυ, καθώς και όσοι βρίσκονται σε ρεπό ή δεν παρακωλύουν την ομαλή λειτουργία των τμημάτων.

 

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή έως τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε εδώ ή να σκανάρετε το ακόλουθο QR code:

 



Εάν οι δηλώσεις ξεπεράσουν τον αριθμό εθελοντών που μπορούν να συμμετάσχουν, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν από τις εγκαταστάσεις του Ομίλου και ειδικότερα:

  • Για τις ΒΕΑ/ΒΕΕ ως σημείο συνάντησης έχει οριστεί ο χώρος στάθμευσης λεωφορείων και θα πρέπει να βρίσκονται εκεί στις 07:50 π.μ., 
  • Για τις ΒΕΘ ως σημείο συνάντησης έχει ορισθεί ο χώρος στάθμευσης μπροστά από το Διοικητήριο και θα πρέπει να βρίσκονται εκεί στις 7:50 π.μ.

 

Θα ακολουθήσει ενημέρωση για τις λεπτομέρειες της δράσης. Ευελπιστούμε στη συμμετοχή σας και ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων για την προσφορά σας!



ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΜΙΛΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΜΙΛΟΥ