Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Ανακοίνωση ΠΣΕΕΠ 27/01/21

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Τις αμέσως επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί στις ΒΕΘ έκτακτο σταμάτημα της λειτουργίας των μονάδων παραγωγής λόγω ενός προβλήματος που εντοπίστηκε στον εξοπλισμό της μονάδας CCR και με δεδομένη την πολυπλοκότητα της εγκατάστασης, θα απαιτηθεί η μέγιστη δυνατή προσοχή από όλες τις πλευρές. 







Ταυτόχρονα, σας ενημερώνουμε ότι έχει οριστεί συνάντηση μεταξύ του Σωματείου μας και εκπροσώπων της Εταιρείας, έτσι ώστε να ενημερωθούμε για το σχεδιασμό και το χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης στον προβλήτα ΒΕΕ μετά και τα τελευταία γεγονότα, πράγμα που καθιστά προφανή την ανάγκη συνεχούς επαγρύπνησης απ ́ όλους μας και την ενίσχυση των διαδικασιών συντήρησης παντού και συνεχώς. 


Για μια ακόμα φορά εκφράζουμε τη βεβαιότητα πως το ιδιαίτερο υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού που χαρακτηρίζει τους συναδέλφους, θα αποτελέσει τον κυρίαρχο παράγοντα επιτυχούς και ασφαλούς ολοκλήρωσης και αυτών των έκτακτων διαδικασιών. Απευθυνόμενοι προς την εταιρεία αλλά και προς όλους τους εμπλεκόμενους, οφείλουμε να επισημάνουμε την ιδιαίτερη φροντίδα και επιμέλεια που απαιτείται στα θέματα ασφάλειας έτσι ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά και ασφαλώς. 


Η Ασφάλεια στους χώρους δουλειάς αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για το συνδικάτο μας και αυτό θα εκφράζεται σε κάθε περίσταση.