Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Χρήστος Πέππας: Ένας υποψήφιος με περγαμηνές δίπλα στον Πατούλη στη Δυτική Αττική

Με εξαιρετικά πλούσιο βιογραφικό πλούσιο και σπουδαίες περγαμηνές για τη δουλειά και το ήθος του κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Αττικής με την παράταξη «Νέα Αρχή για την Αττική» και το Γιώργο Πατούλη, ο χημικός μηχανικός Χρήστος Πέππας.






Προερχόμενος από τη μεγάλη οικογένεια των Ελληνικών Πετρελαίων με σημαντική εμπειρία στη διαχείριση κρίσεων, ο κ. Πέππας αποτελεί παράλληλα και ενεργό μέλος του συνδικαλιστικού χώρου, ως γραμματέας δημοσίων σχέσεων του Πανελλήνιου Συνδέσμου εργαζομένων στα Διυλιστήρια.

Μεθοδικός, υπομονετικός και οργανωτικός, υπήρξε ο συντονιστής εννέα πανελλαδικών ασκήσεων αντιμετώπισης καταστροφικών περιστατικών σε συνεργασία με το στρατό και τις ειδικές ομάδες τη δεκαετία 1994-2004 ενώ έχει λάβει μέρος και σε νομοθετικές ομάδες ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Ανάπτυξης και του Τεχνικού Επιμελητηρίου.

Η ειδική εκπαίδευση και οι διεθνείς συνεργασίες του (από τις ΗΠΑ μέχρι την Ολλανδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία κ.α) σε καταστάσεις διαχείρισης εκτάκτων κρίσεων ήταν εκείνα που του προσέδωσαν μοναδικότητα στο αντικείμενό του αλλά και εκείνα που εγγυώνται ότι έχει τη γνώση, την εμπειρία και τη θέληση να αντιμετωπίζει με αντικειμενικότητα και αποτελεσματικότητα οποιοδήποτε έκτακτο ή προγραμματισμένο γεγονός, τα οποία διαθέτει εν αφθονία η Δυτική Αττική.

(doxthi.gr)