Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Παναγιώτης Οφθαλμίδης: Νέα αρχή στο κατάμεστο Δημαρχείο Χαϊδαρίου

Για ανθρώπους όπως ο Παναγιώτης Οφθαλμίδης οι συστάσεις μάλλον περιττεύουν.












Άλλωστε όσοι το βράδυ της περασμένης Κυριακής βρέθηκαν στο Δημαρχείο του Χαϊδαρίου δεν πήγαν για τον γνωρίσουν αλλά για να εκφράσουν την απόλυτή στήριξή τους.

Ο Παναγιώτης Οφθαλμίδης είναι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πατούλη, στον Δυτικό Τομέα Αθηνών. Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων των Ελληνικών Πετρελαίων.




Επίσης, ιδρυτικό μέλος της συνδικαλιστικής παράταξης «Ενότητα – Δύναμη Ευθύνης και Προοπτικής»που ως στόχο έχει την ανανέωση του συνδικαλιστικού κινήματος.

Ο Παναγιώτης Οφθαλμίδης ήταν οι οικοδεσπότης μιας ζεστής βραδιάς στο Χαϊδάρι όπου υποδέχθηκε στην πρώτη συγκέντρωσή του Βουλευτές, Πολιτευτές, Υποψήφιους Ευρωβουλευτές, κομματικά στελέχη της Κεντρικής Διοίκησης της Ν.Δ. των Τοπικών και Νομαρχιακών οργανώσεων, εκπρόσωπους και υποψήφιοι της τοπικής αυτοδιοίκησης, συνδικαλιστές από τη ΓΣΕΕ, την Ομοσπονδία Ενέργειας και το Εργατικό Κέντρο της Ελευσίνας, συνάδελφους από τα ΕΛΠΕ και απλούς πολίτες.




Όλους αυτούς που άκουσαν το καλωσόρισμα από τον Δημοτικό Σύμβουλο Αιγάλεω κ. Ηλία Μάνδρο, Πρόεδρο των Επαγγελματιών και Εμπόρων Αιγάλεω και Αντιπρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και την εισαγωγή σε μια εκδήλωση που συντόνισε ο Δρ. Μιχάλης ΧρηστάκηςΠρόεδρος Γενικών Γραμματέων Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος «Ο Κλεισθένης».

Ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεώργιος Κρεμλής, Διευθυντής επί τιμή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ανέπτυξε το θέμα: «Περιβάλλον και Δυτική Αθήνα».

Κεντρικό πρόσωπο φυσικά και κύριος ομιλητής ο Υποψήφιος για τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου στον Δυτικό Τομέα Αθηνών κ. Παναγιώτης Οφθαλμίδης. Εκεί και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γεώργιος Πατούλης που ξεσήκωσε το ακροατήριο.

Μια νέα αρχή με ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

(ctview)