Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Ο Πρόεδρος του ΠΣΕΕΠ Παναγιώτης Οφθαλμίδης- ο επόμενος Trump των Social Media

Ο Πρόεδρος του ΠΣΕΕΠ κ. Παναγιώτης Οφθαλμίδης έχει γίνει από τους πιο αγαπητούς στην Δυτική Αθήνα καθώς σαρώνει στα Social Media, όπου αναφέρονται συνεχώς με τα καλύτερα σχόλια για την υποψηφιότητα του με την παράταξη του κ.Γιώργου Πατούλη "ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την Αττική".









Ο κ.Παναγιώτης Οφθαλμίδης και η ομάδα του εργάζονται ασταμάτητα αυτή την περίοδο αλλά είναι και ο ίδιος παρών στις περισσότερες εκδηλώσεις φίλων.

Δεν είναι τυχαίο που οι πολίτες των Δήμων (Αγ. Ανάργυροι- Αγ.Βαρβάρα-Αιγάλεω-Ίλιον-Περιστέρι-Πετρούπολη-Χαϊδάρι), συζητούν για την υποψηφιότητα του και περιμένουν να αναλάβει τα ηνία και να δώσει λύσεις σε προβλήματα καθημερινότητας, δίπλα στον επόμενο Περιφερειάρχη Αττικής κ.Γιώργο Πατούλη.

Όσοι τον γνωρίζουν ως Πρόεδρο του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια μιλούν για έναν άνθρωπο μαχητικό-δυναμικό που δίνει μάχες και συνήθως τις πετυχαίνει.

Την Πέμπτη 2 Μαϊου 2019 στις 20:30 θα πραγματοποιήσει την επόμενη Ομιλία του στο Συνεδριακό Κέντρο ΚΥΒΕ στο Περιστέρι με καλεσμένους τον επόμενο Περιφερειάρχη Αττικής-Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ.Γιώργο Πατούλη, τον Δρ. Μιχάλη Χρηστάκη Πρόεδρο Γεν. Γραμματέων Ελλάδος "Ο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ" - τον κ.Γρηγόρη Λέων Πρόεδρο της Ιατροδικαστικής Εταιρείας & υποψ.Δημοτικό Σύμβουλο με τον Συνδυασμό "Αθήνα Ψηλά" και την κ. Κατερίνα Μάρκου Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης  και υποψ.Ευρωβουλευτή.

Θα αναπτύξουν τα θέματα "ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΒΙΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ" και "Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ".


κ.Παναγιώτης Οφθαλμίδης-υποψ. Δήμαρχος Πετρούπολης κ.Θανάσης Σκαλιστήρας

κ.Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης-κ.Παναγιώτης Οφθαλμίδης

Δήμαρχος Περιστερίου κ.Ανδρέας Παχατουρίδης - κ.Παναγιώτης Οφθαλμίδης

Αριστερά ο κ.Πάρης Πουλίδης (υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Ελευσίνας-Μαγούλας)-κ.Παναγιώτης Οφθαλμίδης-δεξιά κ. Παύλος-Πέτρος Σιμούλης (υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Ελευσίνας-Μαγούλας) στα εγκαίνεια του εκλογικού κέντρου Ελευσίνας του Αργύρη Οικονόμου.