Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Βούλιαξε η Πλατεία Ηρώων στην Ελευσίνα από την Συμφωνία Πολιτών

Βούλιαξε στην κυριολεξία η Κεντρική Πλατεία Ηρώων στην Ελευσίνα από το πλήθος του κόσμου στα εγκαίνεια του Εκλογικού Κέντρου του Αργύρη Οικονόμου.




Ο Πρόεδρος του ΠΣΕΕΠ κ. Παναγιώτης Οφθαλμίδης (υπ. Περ.Σύμβουλος Δυτικής Αθήνας με τον Γ.Πατούλη) καθώς και ο κ. Χρήστος Πέππας (υπ. Περ.Σύμβουλος Δυτικής Αττικής με τον Γ.Πατούλη),  τίμησαν με την παρουσία τους συνάδελφους μας από τα ΕΛΠΕ ΒΕΕ Πάρη Πουλίδη και Παύλο-Πέτρο Σιμούλη που είναι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό του Αργύρη Οικονόμου.


Για όσους γνωρίζουν προσωπικά τους συναδέλφους αναφερόμαστε σε ανθρώπους δυναμικούς-μαχητικούς που έχουν όρεξη για δουλειά και θα προσφέρουν πολλά στον Δημό Ελευσίνας-Μαγούλας.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Συμφωνία Πολιτών” αφού έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην παραμελημένη Ελευσίνα, αναφέρθηκε σε μία σειρά θεμάτων που αφορούν καθαρά την Δημοτική Ενότητα Ελευσίνας.
“Η περίοδος που διανύουμε χαρακτηρίζεται από προβλήματα -τόσο οικονομικά όσο και κοινωνικά- που επηρεάζουν την καθημερινότητά μας και ο κάθε πολίτης, συνταξιούχος, εργαζόμενος, οικογενειάρχης, μαθητής, άντρας ή γυναίκα δίνει τον δικό του προσωπικό αγώνα σε οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα κι αν ανήκει.
Γνωρίζετε την αγάπη και το ενδιαφέρον μου για την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Είναι οι λόγοι που με οδήγησαν να πάρω την απόφαση να κατέλθω ως επικεφαλής ενός ανεξάρτητου, αυτοδιοικητικού συνδυασμού στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2019, διεκδικώντας τη θέση του Δημάρχου Ελευσίνας και Μαγούλας, δίνοντας μαζί σας τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.
Στην απόφασή μου αυτή, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η συνεχής παρότρυνση εκατοντάδων συμπολιτών μου, με τους οποίους μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες και τα ίδια οράματα για την περιοχή μας, αλλά και η αγωνία για τα συσσωρευμένα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η Ελευσίνα και η Μαγούλα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Αυτά τα προβλήματα χρήζουν άμεσης λύσης.
Μάλιστα δήλωσε :
Φίλες και Φίλοι,
Στην προσπάθεια αυτή θα συμμετέχουν ενεργοί πολίτες της Ελευσίνας και της Μαγούλας. Πολίτες με γνώση κι εμπειρία, άνθρωποι του μόχθου, νέες και νέοι με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών.
Όραμά μου είναι να γίνουν η Ελευσίνα και η Μαγούλα πόλεις πιο όμορφες και  πιο ανθρώπινες, ώστε να γίνει ο Δήμος μας πρότυπο. Να δώσουμε στην Ελευσίνα και τη Μαγούλα τη θέση που πραγματικά τους αξίζει στον αυτοδιοικητικό χάρτη της χώρας.
Δεν χωρούν άλλα λόγια και υποσχέσεις. Χρειαζόμαστε αρχές και αξίες που έχουν ξεχαστεί, όπως σεβασμός, αξιοπιστία, αξιοκρατία, δικαιοσύνη και δεσμεύομαι ότι θα τις κάνω πράξη στον Δήμο μας, ενώνοντας με τον τρόπο αυτό τις φωνές όλων των συμπολιτών μου.
Δημότες της Ελευσίνας και της Μαγούλας,
Σας καλώ να πορευτούμε όλοι μαζί σ΄ αυτήν την προσπάθεια, συμμετέχοντας ενεργά και διαμορφώνοντας μαζί τις προτάσεις για ένα καλύτερο αύριο.
Μοναδική μου υπόσχεση είναι να υπηρετήσω τον Δήμο με συνέπεια και υψηλό αίσθημα του καθήκοντος, ακριβώς όπως έχω μάθει να λειτουργώ στην πορεία της ζωής μου μέχρι σήμερα.




Παύλος-Πέτρος Σιμούλης, Αργύρης Οικονόμου, Πάρης Πουλίδης




Παύλος-Πέτρος Σιμούλης, Πάρης Πουλίδης




Πάρης Πουλίδης, Παναγιώτης Οφθαλμίδης,Χρήστος Πέππας



Παύλος-Πέτρος Σιμούλης, Πάρης Πουλίδης

Πάρης Πουλίδης, Παναγιώτης Οφθαλμίδης