Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Εκδηλώσεις βράβευσης αριστούχων παιδιών εργαζομένων

 

Για ακόμη μία χρονιά, η HELLENiQ ENERGY, βράβευσε τα παιδιά των εργαζομένων στις εταιρείες HELLENiQ ENERGY Holdings Α.Ε., ΕΛ.ΠΕ. Δ.Ε.Π.Π.Π. Α.Ε., ΕΚΟ Α.Β.Ε.Ε., ΑΣΠΡΟΦΟΣ Α.Ε. και DIAXON Α.Β.Ε.Ε., που αρίστευσαν κατά την προηγούμενη σχολική/ακαδημαϊκή περίοδο, στο Γυμνάσιο, στο Λύκειο και στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθώς και τους νεοεισαχθέντες φοιτητές στα ΑΕΙ της χώρας, κατά το έτος 2023.


Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της Διοίκησης του Ομίλου και πολλά στελέχη Διευθυντικού Επιπέδου, οι οποίοι απένειμαν τα βραβεία και συνεχάρησαν τα παιδιά για την επιτυχία τους, μεταφέροντας τους παράλληλα, μηνύματα ενθάρρυνσης και επιβράβευσης.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τα παιδιά που αρίστευσαν για ακόμα μια φορά, επιτυγχάνοντας τους στόχους τους και επιβεβαιώνοντας ότι οι εργαζόμενοι στον Όμιλο είναι ικανοί, όχι μόνο σε θέματα εργασίας αλλά και σε όλες τις πτυχές της οικογενειακής και κοινωνικής τους ζωής και ότι τις αξίες αυτές μεταλαμπαδεύουν με συνέπεια αλλά και αποτελεσματικότητα στα παιδιά τους!

Οι γονείς* των αριστούχων παιδιών μπορούν, από τα ακόλουθα link, να δουν και να αποθηκεύσουν φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις:

​Για την εκδήλωση της Αθήνας, πατήστε εδώ
Για την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης, πατήστε εδώ

(*Οσοι συνάδελφοι εκ των γονέων δεν έχουν εταιρικό email, θα λάβουν στο προσωπικό τους email ενημέρωση για την πρόσβασή τους στον κοινό τόπο των φωτογραφιών)

Γενική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού  & Διοικητικών Υπηρεσιών Ομίλου