Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΕΛΠΕ(ΣΕΕΕΠΦΧ): ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Ολοκληρώθηκαν χθες οι διαδικασίες ψηφοφορίας για τις Αρχαιρεσίες του Δ.Σ, την ΠΟΕ, το ΕΚΑ, το ΕΚΘ και την εκπροσώπηση μας μέσω ΠΟΕ η ΕΚΑ-ΕΚΘ για την ΓΣΕΕ.








Η συµµετοχή των συναδέλφων υπήρξε µαζική που καταδεικνύει µε τον πλέον σαφή και νόμιμο τρόπο την ευαισθησία τους στις δηµοκρατικές λειτουργίες του συνδικάτου. 

Το υψηλό ποσοστό της παρουσίας των συναδέλφων στις κάλπες δείχνει ότι επανέρχεται η εµπιστοσύνη στο συνδικάτο και δεσµευόµαστε απέναντί σας, ότι µε ξεκάθαρες θέσεις, σαφείς και λόγο συγκροτημένο, θα συνεχίσουµε να δίνουµε απαντήσεις στις προκλήσεις των καιρών µε αποτελεσµατικές δράσεις, υποστηρίζοντας µε κάθε τρόπο τα αιτήµατά µας. 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Ζητάµε από όλους υπευθυνότητα και συσπείρωση, δεν ξεχνάμε να παρεμβαίνουμε στις εξελίξεις και να διαμορφώνουμε το μέλλον μας στα ΕΛΠΕ. 

Τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών έχουν ανακοινωθεί στην σελίδα του σωματείου www.seep.gr

Βρίσκομαστε σε περίοδο General Shut Down στις ΒΕΑ γιαυτό παρακαλείσθε να μην ξεκινάτε καµία εργασία αν δεν είστε σίγουροι για την ασφαλή ολοκλήρωση της
Ο χρόνος ολοκλήρωσης οποιασδήποτε εργασίας δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να γίνεται σε γρηγορότερο χρόνο από αυτόν που απαιτείται για την Ασφάλεια των Εργαζομένων και των Εγκαταστάσεων
Θέλουμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις άδειες Εργασίας, τόσο ως προς την συµπλήρωση της Άδειας µε τα απαιτούµενα µέτρα προστασίας (ΜΑΠ), όσο και ως προς το πλήθος των Αδειών. 
Να μην ξεχνάμε ότι τα έντυπα Άδειας Εργασίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως νοµικό στοιχείο στα ∆ικαστήρια. 
Τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου μας θα υπάρχουν σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων, έτσι ώστε να µπορούν οι εργαζόµενοι να εκφράσουν τυχόν προβλήµατα επί των διαδικασιών. 

ΜΗΝ  ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ