Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Παναγιώτης Οφθαλμίδης: Από τον αγώνα για τους εργαζόμενους στα ΕΛΠΕ, στο αγώνα για τη Δυτική Αθήνα

Ένα ακόμα μέλος από την οικογένεια των Ελληνικών Πετρελαίων, ο πρόεδρος των εργαζομένων Παναγιώτης Οφθαλμίδης, διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής, με τη παράταξη ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ και το Γιώργο Πατούλη στη Δυτική Αθήνα.



Έχοντας ως σύνθημα «αγωνίζομαι, διεκδικώ και κερδίζω» ο δυναμικός πρόεδρος των εργαζομένων στα ΕΛΠΕ έχει αποδείξει, στη διάρκεια των χρόνων, πως το έχει κάνει πράξη. Με μακρά συνδικαλιστική δραστηριότητα από θέσεις ευθύνης για περισσότερα από 2ο χρόνια και πρώτος σε κάθε διεκδίκηση, ο κ. Οφθαλμίδης αναγνωρίζεται από φίλους και αντιπάλους για τη δράση του.
Από όποια θέση και αν βρίσκεται, είτε ως μέλος του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου, είτε ως αναπληρωτής γραμματέας στη ΓΣΕΕ, είτε ως εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ των ΕΛΠΕ, ο αγώνας του για τους εργαζόμενους είναι διαρκής και επίμονος.
Τώρα κάνει το δικό του προσωπικό και πολιτικό αγώνα στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Αθήνας και, κυρίως, ως ένας άνθρωπος που ξέρει να αγωνίζεται, να διεκδικεί και να κερδίζει.
(doxthi.gr)