Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Απόστολης Θεοφίλης: "Πρωτοβουλίες σαν και αυτήν, του Στέλιου Καράδαγλη βγάζουν την πόλη απο την σημερινή ευρωπαϊκη "απομόνωση

O γνωστός Χαϊδαριώτης γυναικολόγος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική μας παράταξη «Το Χαϊδάρι Ψηλά!», Στέλιος Καράδαγλης είχε την ευκαιρία να αξιοποιήσει το επαγγελματικό του ταξίδι στην Φρανκφούρτη και να πραγματοποιήσει εποικοδομητικές επαφές με Γερμανούς αξιωματούχους με στόχο την συλλογή χρήσιμων πληροφορίων για την ανακύκλωση των υλικών και πως μπορούν οι πολίτες να πειστούν να την εφαρμόσουν.












Η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από την ηλεκτροκίνηση και αμφότερες οι πλευρές δεσμεύτηκαν να κάνουν μια ολοκληρωμένη συζήτηση επί ελληνικού εδάφους.


Ο υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου, Αποστόλης Θεοφίλης χαιρετίζει τέτοιες πρωτοβουλίες που προάγουν την διάλογο με τις αναπτυγμένες χώρες τη δύσης, φέρνουν στην πατρίδα μας πολύτιμη τεχνογνωσία και βγάζουν την πόλη μας από την σημερινή ευρωπαϊκή «απομόνωση».



Για την δημοτική μας παράταξη, τα ζητήματα ανακύκλωσης και διαμόρφωση οικολογικής συνείδησης των πολιτών αποτελούν σημαντικούς άξονες του προγραμματικού μας πλαισίου.