Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Μάγδα Μουστάκα: «Με τον Αποστόλη Θεοφίλη για να πάμε «Το Χαϊδάρι Ψηλά!»

Συνεχίζονται οι προσχωρήσεις για την δημοτική μας παράταξη με κύριο γνώμονα την κατάρτιση ενός ψηφοδελτίου που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της πόλης.











Η δυναμική και δραστήρια Χαϊδαριώτισσα, Μάγδα Μουστάκα αποτελεί από σήμερα, το νέο μέλος της ομάδας μας.
Η Μάγδα Μουστάκα εργάζεται στην νοσηλευτική υπηρεσία της Ω.Ρ.Λ./Δερματολογικής  κλινικής του  Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν».
Είναι έγγαμη με τον επίσης Χαϊδαριώτη, Ανδρέα Πομώνη και μητέρα τριών παιδιών.
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης της με τον υποψήφιο δήμαρχο Χαϊδαρίου, Αποστόλη Θεοφίλη προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:
Mετά από ώριμη σκέψη, αποφάσισα να ανταποκριθώ θετικά, στο προσωπικό κάλεσμα που μου απεύθυνε ο Αποστόλης Θεοφίλης και να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις στην ανιδιοτελή του προσπάθεια, για το Χαϊδάρι της Ελπίδας και τηςΔημιουργίας.
Ως Χαϊδαριώτισσα, που ζώ και εργάζομαι στην όμορφη αυτή πόλη, επιλέγω την συγκεκριμένη στιγμή να δώσω την «μάχη»  για έναν δήμο με κοινωνικό πρόσημο από την θέση της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου.
Φιλοδοξία μου, να δω τα παιδιά μου και τα παιδιά όλων των Χαϊδαριωτών,   να εξελίσσουν τις ζωές τους σε μια ασφαλή και βιώσιμη πόλη.
Όμως τα λόγια περισσεύουν.
Ήρθε η ώρα των έργων.
Όμως για να φτάσουμε σε αυτά, απαραίτητη προϋπόθεση. είναι στο «τιμόνι» της πόλης μας, να βρεθεί μετά τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ένας ικανός και έντιμος δήμαρχος.
Και αυτός είναι,  ο Αποστόλης Θεοφίλης.
Εχέγγυα, η αυτοδιοικητική του εμπειρία και η πετυχημένη επαγγελματική του διαδρομή.
Ένας  έντιμος αγώνας για να φτάσει «Το Χαϊδάρι Ψηλά!» ξεκίνησε.

Με εκτίμηση,
Μάγδα Μουστάκα.