Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

ΕΝΟΤΗΤΑ : Δελτίο Τύπου για Παναγιώτη Οφθαλμίδη και Γιάννη Οικονόμου

Ο Παναγιώτης Οφθαλμίδης και ο Γιάννης Οικονόμου μέλη του Προεδρείου της “ΕΝΟΤΗΤΑΣ” υποψήφιοι στις Περιφερειακές Εκλογές με το Ψηφοδέλτιο “ΝΕΑ ΑΡΧΗ” του Γιώργου Πατούλη.







Δύο μέλη του Προεδρείου της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» διεκδικούν την ψήφο και τη στήριξή μας στις προσεχείς εκλογές της Περιφέρειας Αττικής με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη «ΝΕΑ ΑΡΧΗ».

 Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για την παράταξή μας η εκπροσώπηση στελεχών μας σε αυτοδιοικητικά ψηφοδέλτια. Τα δύο στελέχη μας, υπηρέτησαν και υπηρετούν με συνέπεια τους εργαζόμενους που εκπροσωπούν και μπορούν τώρα με αποφασιστικό τρόπο να εκφράσουν τη φωνή τους για να δοθούν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας με την εκλογή τους στην Περιφέρεια Αττικής.


 Η παράταξή μας «ΕΝΟΤΗΤΑ δύναμη ευθύνης και προοπτικής» συντάσσεται δίπλα τους και καλεί όλους τους εργαζόμενους να στηρίξουν την υποψηφιότητά τους.

 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ μέλος του Προεδρείου της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ», πρόεδρος των εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια θα είναι υποψήφιος στη Δυτική Αττική (Δήμος Χαϊδαρίου, Αιγάλεω, Περιστερίου, Ιλίου, Άνω Λιοσίων, Αγίων Αναργύρων, Πετρουπόλεως, Αγίας Βαρβάρας) και Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ μέλος του Προεδρείου της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ», πρόεδρος του Σωματείου Ταχυδρόμων Αττικής (ΕΛΤΑ) θα είναι υποψήφιος στον Κεντρικό Τομέα της Αθήνας (Δήμος Αθηναίων, Νέας Φιλαδέλφειας, Γαλατσίου, Δάφνης, Ηλιουπόλεως, Ζωγράφου, Βύρωνα, Καισαριανής) με το ψηφοδέλτιο «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» του Γιώργου Πατούλη.

 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ Δύναμη Ευθύνης και Προοπτικής».

Σημείωση: Τρία στελέχη της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» μέλη του Γενικού μας Συμβουλίου επελέγησαν από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη να συμμετέχουν στη νέα οργανωτική δομή ως αναπληρωτές Γραμματείς Εργαζομένων στον Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα.

 Η παράταξή μας συγχαίρει τον Κώστα Δρίβα, την Νάνσυ Δάβαλου και τον Γιάννη Κούρτη που συνεχίζουν να υπηρετούν με αφοσίωση όλους τους εργαζόμενους μεταφέροντας τη φωνή τους στα όργανα της Νέας Δημοκρατίας.