Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Η ΕΚΟ Μέγας Χορηγός την Έκθεση “3ο Olympic Yacht Show ”

Η ΕΚΟ Αναδεικνύει την Εξειδίκευση της στον Τομέα του Leisure Marine στηρίζοντας ως Μέγας Χορηγός την  Έκθεση “3ο Olympic Yacht Show "
 








Η EKO, έδωσε το δυναμικό παρόν ως Μέγας Χορηγός στο 3ο Olympic Yacht Show,  που πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως και τις 22 Οκτωβρίου στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Λαύριο.


Η δυναμική παρουσία της ΕΚΟ στο 3ο Olympic Yacht Show, ανέδειξε την εξειδίκευση της μάρκας στον τομέα του Leisure Marine, μέσω των τεχνολογικά προηγμένων καυσίμων και λιπαντικών της για yachting και σκάφη αναψυχής.


Στην έκθεση παραβρέθηκε πλήθος επισκεπτών – λάτρεις της θαλάσσιας αναψυχής, αλλά και κορυφαίοι επαγγελματίες του κλάδου από την εγχώρια και διεθνή αγορά.


Οι επισκέπτες που βρέθηκαν στο περίπτερο της ΕΚΟ, ενημερώθηκαν για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρει η μάρκα, πάντα με γνώμονα την αξιοπιστία, τη συνέπεια και την αμεσότητα. Παράλληλα, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ευρεία γκάμα των τεχνολογικά προηγμένων καυσίμων της ΕΚΟ για κινητήρες σκαφών, που εγγυώνται καλύτερες αποδόσεις και εξοικονόμηση, καθώς και τα κορυφαία λιπαντικά EKO MARINE που εξασφαλίζουν αξιοπιστία, υψηλές αποδόσεις και προστασία του κινητήρα. Επίσης, έμφαση δόθηκε στην ενημέρωση των παρευρισκόμενων για το πρόγραμμα επιβράβευσης ΕΚΟ SMILE, μέσω του οποίου με κάθε αγορά τους, κερδίζουν Smile πόντους που μπορούν να εξαργυρώσουν σε μοναδικά προνόμια και εμπειρίες.


Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο κ. Ιάκωβος Σιγάλας, Ανώτερος Διευθυντής Ναυτιλιακών Καυσίμων και Υπηρεσιών της ΕΚΟ, «Με αυτή την σημαντική συμμετοχή σηματοδοτείται μια νέα εποχή για την ΕΚΟ στον χώρο του yachting, όπου καταδεικνύεται η προσήλωση μας στην άριστη εξυπηρέτηση με πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες».