Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Ανακοίνωση για έκτακτο ΔΣ ΠΣΕΕΠ 26/04/22

Συναδέλφισσεςσυνάδελφοι

Χρόνια ΠολλάΧριστός Ανέστημε προκοπή για εσάς και τις οικογένειές σας.





Τη Μεγάλη Πέμπτη 21/04/22 κατατέθηκε από εκπροσώπους της ΣΥΝΔΕΣΥπρόταση μομφής κατά του Δ.Στου Σωματείου συνοδευόμενο από 388 υπογραφές συναδέλφων.

Κατόπιν αυτού προχωρήσαμε σε Σύγκληση Έκτακτου Δ.Σσήμερα 26/04/22 με μοναδικό θέμα «Σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης ΠΣΕΕΠ» σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Καταστατικό του Σωματείου μαςΣτο ολιγόλεπτο Δ.Σπου ακολούθησε ψηφίστηκε Ομόφωνα επί παρόντων 18 μελών (απόντα μέλη της ΣΥΝΔΕΣΥη εισήγηση του Προεδρείου για ημερομηνίες Περιφερειακών Συνελεύσεων και ΨηφοφοριώνΜε βάση λοιπόν τα χρονικά όρια που ορίζει το Καταστατικό μας προκύπτουν τα εξής:

  • -  ΠΕΣΥΝ ΒΕΕ Πέμπτη 28/04/22 και ώρα 15:00 στο Εστιατόριο

  • -  ΠΕΣΥΝ ΒΕΑ Παρασκευή 29/04/22 και ώρα 14:00 στο Αμφιθέατρο του Νέου

    Διοικητηρίου

  • -  ΠΕΣΥΝ ΒΕΘ Τρίτη 03/05/22 και ώρα 15:00 στο Κεντρικό Μηχανολογικό

  • -  ΠΕΣΥΝ Αμαρουσίου Τετάρτη 04/05/22 και ώρα 16:00 στο Εστιατόριο

  • -  Ψηφοφορίες Πέμπτη 05/05/22 και Παρασκευή 06/05/22 σε ΒΕΑΒΕΘ & BEE

    από 06:00 έως 19:00 στα κατά τόπους γραφεία του ΠΣΕΕΠ και την Παρασκευή 06/05/22 και ώρες 09:00 έως 17:00 στο Μαρούσι.

    Συναδέλφισσεςσυνάδελφοι

    Όπως αντιλαμβάνεστε για άλλη μια φοράοι «συνήθεις ύποπτοι», συνδικαλιστές της ΣΥΝΔΕΣΥ ξαναχτυπούνφέρνοντας αναστάτωση και βάζοντας σε περιδίνηση το Σωματείο σε μια κρίσιμη καμπή όπου διαβουλεύεται και διαπραγματεύεται πολύ σοβαρά εργασιακά θέματα όπωςπροσλήψεις, extra bonus, technical ladder, πρόγραμμα διακοπών και το κορυφαίο ζήτημα που είναι η κωδικοποίηση των προηγούμενων ΕΣΣΕτων προηγούμενων Εσωτερικών Κανονισμώντων Πρακτικών Συμφωνίας και της διαμόρφωσης του νέου διεκδικητικού πλαισίου για τη νέα ΕΣΣΕ και τον Εσωτερικό Κανονισμό.

    Είναι οι ίδιοι «συνδικαλιστές» που δεν έχουν χωνέψει ότι πριν από λίγους μήνεςμε το αποτέλεσμα των εκλογών έχασαν τις καρέκλες τους.

    Είναι οι ίδιοι «συνδικαλιστές» που κατά το μακρινό παρελθόν το 2009, κάνοντας πάλι πραξικόπημαδεν εφάρμοσαν το Καταστατικό και έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις 780 υπογραφές των συναδέλφων που ζητούσαν Γενική Συνέλευση.

    Είναι οι ίδιοι «συνδικαλιστές» που στο πολύ κοντινό παρελθόνδεν σεβάστηκαν τις 660 υπογραφές των συναδέλφων για Γενική Συνέλευσηκάνοντας το Καταστατικό και τη Δημοκρατία στα ΕΛΠΕπατσαβούρια.

    Συναδέλφισσεςσυνάδελφοι

    Είναι προφανές γιατί οι «συνδικαλιστές» της ΣΥΝΔΕΣΥδημιουργούν αυτά τα προβλήματα στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ενόψει νέας ΕΣΣΕΑλήθειαποιον εξυπηρετούν τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτές οι σκοπιμότητες;;;;

    Ο νοών νοείτω...

    Εμείς σεβόμενοι τη Δημοκρατία και το Καταστατικό μαςπροσδιορίσαμε τη Γενική Συνέλευση και είμαστε βέβαιοι ότι οι συνάδελφοι που ξέρουν να μας κρίνουν όλουςθα βάλουν τον καθένα στη θέση που του αρμόζει.

    Σας καλούμε να κλείσετε τα αυτιά σας στην τρομοκρατία και τα ψέματανα προσέλθετε μαζικά στις κάλπες και Μαΐου και με την ψήφο σας να δώσετε ένα τέλος στην εσωστρέφεια που κάποιοι μονίμως και σκοπίμως θέλουν να συντηρούν.

    Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ