Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΛΠΕ (ΣΕΕΕΠΦΧ): ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Συνάδελφισσες,συνάδελφοι
Τις επόμενες ημέρες ξεκινάει το General Shut Down των ΒΕΑ και θα θέλαμε να δώσετε μεγάλη σημασία σε ορισμένα πολύ σημαντικά θέματα Ασφάλειας. 




Η διάρκεια του ShutDown θα διαρκέσει για περισσότερες από 50 ημέρες, ενώ ο αριθμός των εργαζομένων του εργολαβικού προσωπικού θα ξεπεράσει τα 1.800 άτομα. Για την ασφάλεια όλων μας θα πρέπει να επισημανθούν κάποιοι βασικοί κανόνες ασφαλείας των εργαζομένων και των εγκαταστάσεων.

ΜΕΤΡΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ– ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID 19- ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΑΔΕΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΩΝ ΚΑΘΕ ΑΔΕΙΑΣ  – ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ – ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ Η ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ – ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ-ΡΕΠΟ-ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ) – ΥΓΙΕΙΝΗ & ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ – ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ -ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΟΣ – ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
Θα πρέπει να θυμάστε ότι πάνω από όλα πρέπει να εργαστούμε με Ασφάλεια και επαγγελματισμό με στόχο την ολοκλήρωση των εργασιών του General Shut Down.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ COVID-19.
«Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ»