Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΕΛΠΕ(ΣΕΕΕΠΦΧ): ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 28-8-2020

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι 
Ξεκινάει το General Shut Down στις Βιοµηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου και θέλουμε να σας ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ότι θα πρέπει να τηρηθούν κάποια μέτρα για να αποφύγουμε τυχόν εργασιακά ατυχήματα.




Όλοι οι εργολαβικοί εργαζόμενοι θα απασχολούνται έξι µέρες και θα αναπαύονται µία. Ενημερώνουμε ότι δεν θα ανεχθούμε φαινόμενα πίεσης προς τους εργαζόµενους, να εργαστούν περισσότερο από έξι µέρες. 
Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας συνάδελφοι είναι η προσωπική σας ΑΣΦΑΛΕΙΑαλλά και των ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ μας. Μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά και να μας ενημερώνετε για τυχόν προβλήματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια όλων μας στο τηλ. 697.334.4445 ή στο e-mail : ergolavikoielpe@gmail.com.
Παρακαλείσθε να μην ξεκινάτε καµία εργασία αν δεν είστε σίγουροι για την ασφαλή ολοκλήρωση της
Ο χρόνος ολοκλήρωσης οποιασδήποτε εργασίας δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να γίνεται σε γρηγορότερο χρόνο από αυτόν που απαιτείται για την Ασφάλεια των Εργαζομένων και των Εγκαταστάσεων
Θέλουμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις άδειες Εργασίας, τόσο ως προς την συµπλήρωση της Άδειας µε τα απαιτούµενα µέτρα προστασίας (ΜΑΠ), όσο και ως προς το πλήθος των Αδειών. 
Να μην ξεχνάμε ότι τα έντυπα Άδειας Εργασίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως νοµικό στοιχείο στα ∆ικαστήρια. 
Τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου μας θα υπάρχουν σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων, έτσι ώστε να µπορούν οι εργαζόµενοι να εκφράσουν τυχόν προβλήµατα επί των διαδικασιών. 

ΜΗΝ  ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ COVID-19