Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΛΠΕ(Σ.Ε.Ε.Ε.Π.Φ.Χ): ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι                                     
Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 02 και την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020 θα γίνουν οι εκλογές του Σωματείου μας. 





Η Εφορευτική επιτροπή θα αποτελείται από τον Πρόεδρο που είναι ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος κ. Ατάλλα Δημήτριος του Ηλία και τα μέλη που είναι οι κύριοι : Γιάννης Παύλου (ΒΕΑ) , Φανούρης Λουκατάρης (ΒΕΑ) , Γιώργος Κωστέας (ΒΕΑ) για τις εκλογές στην Αθήνα και για την Θεσσαλονίκη οι: Δημήτρης Ιττές (ΒΕΘ), Μιχάλης Φιλιππίδης (ΒΕΘ), Αναστάσιος Στογιάνογλου (ΒΕΘ).

Τα μέλη μπορούν να ψηφίσουν για το Δ.Σ. του Σωματείου μας, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενέργειας, το Εργατικό Κέντρο Αθήνας – Θεσσαλονίκης και για την Εξελεγκτική Επιτροπή.
Ειδικότερα οι εκλογές θα γίνουν ως εξής : 
• την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 σε ΒΕΘ από ώρα 07:00 εως 16:00 (στον χώρο της Υγιεινής & Ασφάλειας των Εργαζομένων Β.Ε.Θ.).

• την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020 σε ΒΕΑ (στον χώρο του ΠΣΕΕΠ ΒΕΑ) από ώρα 07:00 έως 11:30 και από ώρα 12:30 εως τις 15:00 σε ΒΕΕ (σε χώρο δίπλα στο εστιατόριο ΒΕΕ).
Για να μην δημιουργηθεί συγχρωτισμός και για την ασφάλεια των εργαζομένων θα τηρούνται τα μέτρα προστασίας για τον COVID-19 για την προστασία όλων μας.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι 
Η δέσμευση όλων μας να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα και τις ανάγκες των εργαζομένων σε εργολάβους στα ΕΛΠΕ, είναι δεδομένη και αποτελεί την πρώτη και βασική προϋπόθεση για να πετύχουμε σαν Σωματείο τους στόχους μας. 
Στέλνουμε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχθούμε παρερμηνείες και αυθαιρεσίες εις βάρος των συμφερόντων των εργαζομένων. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να παραμείνουν ενωμένοι και συσπειρωμένοι γύρω από το Σωματείο μας.
Καλούµε όλες-ους τους συναδέλφους να συµµετέχουν µαζικά στις παραπάνω διαδικασίες, όπου θα αναδειχθούν τα νέα όργανα του Σωµατείου