Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Χαϊδάρι: «Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία ο ανοιχτός διάλογος του Αποστόλη Θεοφίλη με τους πολίτες.»

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε ο ανοιχτός διάλογος που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στην κεντρική πλατεία του Δάσους Χαϊδαρίου μετά από δική μας οργανωτική πρωτοβουλία. 








Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την ομιλία του επικεφαλής της παράταξης μας , Αποστόλη Θεοφίλη και έλαβε γνώση του προγραμματικού μας πλαισίου. 

Η ανάπλαση του πεζοδρόμου της Ηρώων Πολυτεχνείου, η μετατροπή των ανοιχτών γηπέδων μπάσκετ του Αθλητικού Κέντρου του Δάσους ( με χρήση ειδικής τέντας), η μετεξέλιξη του «ΘΕΑΘΗΝΑΙ» σε ένα διευρυμένο «Κοινοτικό Κέντρο», η δημιουργία υπόγειου χώρου στάθμευσης στην πλατεία Ελευθερίας, η ίδρυση Γραφείου Κ.Ε.Π. , η επαναλειτουργία της δημοτικής συγκοινωνίας αποτελούν βασικό κορμό σε μια σειρά ριζικών παρεμβάσεων που σχεδιάζουμε για την αναβάθμιση του Δάσους Χαϊδαρίου. 

Την εκδήλωση συντόνισε η γνωστή δημοσιογράφος, κα. Ρούλα Κουσκουρή ενώ τους άξονες χρηματοδότησης ανέλυσε διεξοδικά ο υποψήφιος δημοτικός μας σύμβουλος, κ. Σαράντης Κουγιού που εργάζεται ως Ειδικός Επιστημονικός Συνεργάτης του Δημοσίου Τομέα. 

Η συζήτηση έκλεισε με τις ερωτήσεις των δημοτών και τον υποψήφιο δήμαρχο Χαϊδαρίου, Αποστόλη Θεοφίλη να τις απαντά. 

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η δημοτική μας παράταξη έχει εγκαινιάσει τον ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες του Χαϊδαρίου από τον Ιούλιο του 2017 δείχνοντας στην ΠΡΑΞΗ την έγνοια μας για την πόλη ανεξάρτητα από τον χρόνο των εκλογών. 

Το πρωτοποριακό αυτό εγχείρημα, θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση και στις υπόλοιπες γειτονιές της πόλης μας. 

Με ανιδιοτελή αγώνα και ειλικρινή, αμφίδρομη επικοινωνία με τους Χαϊδαριώτες αγωνιζόμαστε καθημερινά να πάμε «Το Χαϊδάρι ΨΗΛΑ!».