Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Ανακοίνωση Σωματείου Εργολαβικών στα ΕΛΠΕ (ΣΕΕΕΠΦΧ) για συνάντηση με την Διοίκηση 12-6-2020

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, 
Χθές Πέμπτη 11-6-2020 συναντηθήκαμε με τους κ. Γιώργο Δημόγιωργα (Γενικό Διευθυντή Διυλιστηρίων) και τον κ. Κωνσταντίνο Πανταζή (Διευθυντή Διυλιστηρίου Ασπροπύργου) όπου συζητήσαμε για τα εργασιακά θέματα που μας απασχολούν.








Τα θέματα που συζητήθηκαν στην συνάντηση μας, αφορούσαν την ασφάλεια των εργαζομένων, την βελτίωση των συνθηκών εργασίας αλλά και τις δωρο-επιταγές για τις γιορτές των Χριστουγέννων και του Πάσχα όπου ήταν θετικοί.

Ζητήσαμε να ενημερώσουμε όλους τους Εργολαβικούς Εργαζομένους στα Διυλιστήρια ΑσπροπύργουΕλευσίναςΘεσσαλονίκης καθώς και στα κεντρικά γραφεία των ΕΛΠΕ στο Μαρούσι, για τις επερχόμενες εκλογές του Σωματείου μας που θα γίνουν τον επόμενο μήνα (Ιούλιος 2020).

Για το θέμα της μείωσης της ποινής του συναδέλφου μας για το συμβάν στις ΒΕΑ, ζητήσαμε από την Διοίκηση να το δει από ανθρώπινης πλευράς και μόνο και όχι για επιβράβευση. Από την πλευρά της Διοίκησης ειπώθηκε ότι θα επανεξεταστεί το θέμα.

Να θυμάστε ότι ύψιστη προτεραιότητα όλων µας παραµένει η Ασφάλεια όλου του προσωπικού καθώς και η πιστή τήρηση όλων των διαδικασιών για τις εργασίες συντήρησης των µονάδων.

Συμφωνήσαμε ότι θα γίνονται συχνά συναντήσεις με την Διοίκηση των ΕΛΠΕ με σκοπό την επίλυση των εργασιακών μας θεμάτων.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ως Υπηρεσιακό ΔΣ την Διοίκηση των ΕΛΠΕ γιατί την περίοδο της επιφυλακής λόγω COVID-19 πληρωθήκαμε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα, όπως μας είχαν υποσχεθεί. 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, 
Σας καλούμε να εγγραφείτε όλοι οι Εργολαβικοί Εργαζόμενοι στα ΕΛΠΕ στο Σωματείο μας για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να έχουμε καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Τονίζουμε ότι το Σωματείο μας αγωνίζεται για όλους ανεξαιρέτως τους εργαζομένους χωρίς καμία διάκριση. Θα είμαστε παρόντες για την Διασφάλιση των συμφερόντων των εργαζομένων και της ομαλότητας. 



Θέλουμε να είμαστε δίπλα στα προβλήματα των εργαζομένων, όπου και αν ανήκει ο καθένας.

Με αίσθημα υψηλής ευθύνης θέλουμε να διαχειριζόμαστε όλα τα εργασιακά θέματα με πλήρη συναίσθηση στο περιβάλλον στο οποίο λειτουργούμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.



ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



         ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                    ΠΕΛΕΦΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ