Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

ΕΛΠΕ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2020

Στους χώρους εργασίας, παρουσία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛ.ΠΕ. κ. Ιωάννη Παπαθανασίου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΛ.ΠΕ., Προέδρου και  Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΚΟ, κ. Ανδρέα Σιάμισιη, πραγματοποιήθηκαν οι φετινές εκδηλώσεις κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που διοργάνωσε ο Όμιλος ΕΛ.ΠΕ.  


Στις εκδηλώσεις, που έγιναν την Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου στο Νομό Αττικής και τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στο Νομό Θεσσαλονίκης, συμμετείχε μεγάλος αριθμός εργαζομένων, ενώ παρευρέθηκαν τα μέλη της Διοίκησης του Ομίλου, στελέχη Διευθυντικού επιπέδου, καθώς και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων.

Απευθύνοντας χαιρετισμό, τα στελέχη της Διοίκησης ευχαρίστησαν τους εργαζόμενους για την ουσιαστική συμβολή τους στην υλοποίηση των στόχων του Ομίλου κατά το έτος 2019.

Κεντρικό μήνυμα του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΛ.ΠΕ., Προέδρου και  Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΚΟ, κ. Ανδρέα Σιάμισιη ήταν, να παραμείνουμε κορυφαίος ενεργειακός Όμιλος, δίνοντας προτεραιότητα στη θωράκιση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος εργασίας. 

Να δηλώσουμε δυναμικό παρόν στις εξελίξεις που συντελούνται με δραστηριοποίηση και σε νέους τομείς, εξασφαλίζοντας ένα ακόμα καλύτερο μέλλον για όλους.

Παράλληλα, εκφράστηκε η ευχή το 2020 να είναι μια χρονιά περαιτέρω ανάπτυξης, επιτυχιών και προόδου για τον Όμιλο, τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την κλήρωση πολλών δώρων στους εργαζόμενους του Ομίλου μας.

Ευχόμαστε σε όλους τους εργαζόμενους Καλή Χρονιά,
με Υγεία, Ευημερία και κάθε Επιτυχία, προσωπική και επαγγελματική!

Γενική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικών Υπηρεσιών Ομίλου