Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

4η Στρογγυλή Τράπεζα του Business Integrity Forum της Διεθνούς Διαφάνειας

Την Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 έλαβε χώρα η 4η Στρογγυλή Τράπεζα του Business Integrity Forum της Διεθνούς Διαφάνειας που φιλοξένησε η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στο Μεγάλο Αμφιθέατρο των ΒΕΑ. Συμμετείχαν 15 εταιρείες – μέλη της Διεθνούς Διαφάνειας, με στελέχη των νομικών τμημάτων, των υπηρεσιών κανονιστικής συμμόρφωσης και των μονάδων εσωτερικού ελέγχου τους. 








Προήδρευσε η Πρόεδρος της Διεθνούς Διαφάνειας Ελλάδος κα. Άννα Δαμάσκου ενώ παρέστη και ο κ. Μιχάλης Λιόκουρας, εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, ο οποίος παρουσίασε την Ατζέντα του ΟΗΕ 2030 για τους Στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΠΕ κ. Ανδρέας Σιάμισιης, ενώ ομιλητές ήταν ο κ. Ιωάννης Αψούρης Γενικός Διευθυντής Νομικών Υπηρεσιών, με θέμα «Ο ρόλος του Νομικού Συμβούλου στις διερευνήσεις εντός των εταιρειών» και ο κ. Άλκης Πούλιας, Υποδιευθυντής, Επικεφαλής Τμήματος Νομικής Υποστήριξης Εργασιακών Θεμάτων και Κανονιστικής Συμμόρφωσης, ο οποίος παρουσίασε την εφαρμογή του Κώδικα Δεοντολογίας στον Όμιλο ΕΛΠΕ, τις δράσεις γνωστοποίησης και διάχυσής του, περιστατικά συμμόρφωσης και την επικείμενη αναθεώρησή του.